Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tudom megnézni tinderen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom megnézni tinderen?

Figyelt kérdés
szeretném megnézni kíváncsiságból barátomat,hogy fenn van e? van valami keresési lehetőség? én budapesten élek,ő pedig szlovákiában. de eddig nem találtam keresőt.
2017. jan. 9. 14:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Közös ismerősöket kilistázza alul, keresni asszem csak fizetősön lehet de nem biztos.
2017. jan. 9. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen amiről te beszélsz nem létezik.

Ha éppen együtt vagytok egymással (ő és a telefonja is közel van hozzád), akkor állítsd be azt hogy 1-2 km-es keresési körben keressen csak és akkor nézz végig mindenkit aki ott van a közeledben. Ha ott lesz akkor, akkor fent van. Ha nem, akkor nem.

Amúgy meg nincs más módszer. A tinder pont nem arról szól, hogy te itt név vagy más alapján tudsz keresni emberekre. Az aktuális tartózkodási helyed a legfőbb szempont. Ez nem olyan, mint az internetes társkereső oldalak.

2017. jan. 9. 15:10
 3/7 A kérdező kommentje:
ja értem,köszi. :) akkor majd ha itt lesz beállítom. amúgy nem vagyunk ismerősök most facen mert neki nincs profilja,így nehéz lenne kilistázni őt közös ismerősként :) de köszi a válaszokat. azt hittem ez is olyan mint badoo stb oldal. hogy be lehet írni országot lakóhelyet stb.
2017. jan. 9. 15:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Most lehet butaságot írok, de a tinderre sztem csak facebook profillal lehet regisztrálni. Jól tudom??

Mert múltkor próbáltam face nélkül, és nem volt olyan opció.

2017. jan. 9. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:

4:

Igen, de ez hogy jön ide?

A kérdezőnek és neked is mondom, hogy attól még csinálhatott valami profilt magának gyorsan.

2017. jan. 9. 15:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Kép nélkül is felregizhet ugye azt tudod??!
2017. jan. 9. 15:49
 7/7 anonim ***** válasza:

És kép nélkül ki a fa szom húzna jobbra (like-olna) egy férfit Tinderen?

Nem is beszélve arról, hogy (a kérdező szempontjából fontos módon) a keresztnév ugyanúgy látszódik és az életkor is.

Ha beállítom 1 km-re hogy keressen csak 22 éveseket, akkor ha megjelenik kép nélkül egy 22 éves Jóska, miközben a barátom is egy 22 éves Jóska, akkor ott lenne gyanú.

És ugyanígy megint, kép nélkül semmi értelme fent lenni, maximum csak kiverni a farkad a nők képeire, mert visszalájkolni kép nélkül senki nem fog.

2017. jan. 9. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!