DavinaaNinetaa kérdése:
Tinderen valaki super likeol azt nem tudom megnézni?
Figyelt kérdés
felugrott valami ablak csak mivel nem tudtam miaz még ,nem néztem meg és most már nem látom2016. jún. 8. 00:21
1/3 anonim válasza:
Az ilyen ultimate lajk vagy nem is tudom mi. De ugye alapbol csak akkor latsz vkit ha o is lajkolt. Ilyen ultimate lajknal viszont akkor is ertesul a masik ha o nem viszonozza. Sztem fizetos ez a lajkolas vagy ajandekba kapsz neha. Nem tudom pontosan de igy mukodik
2/3 anonim válasza:
Kozbe nagy user lettem:D superlike a neve.
Napi 1embert superlikeolhatsz a normal nem fizetos felhasznaloddal es 90embert likeolhatsz 12oras perioduson belul max. Tinder plusszal(havi2100Huf) mindket korlat eltunik.
Super liket kapsz vkitol=tetszel neki es a tudomasodra akarta juttatni. Alap felhasznaloban nem tudod visszavonni korabbi dontesed, tinder plusszal igen
3/3 anonim válasza:
de hol lehet megnézni h ki szuperlájkolt? kaptam róla értesítést, azt elhuztam véletlenül, és most a programban sehol sem látom h ki volt az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!