Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha igazán szeretnél eltűrnéd". Ez csak nekem sok?
Az előző párkapcsolatomban kért meg rá a párom (mostani exem hehehe) hogy nyeljem le a büszkeségemet és viseljem el azt hogy ugyanúgy szereti az exét még mindig de nem fekszik le vele mivel tisztel engem. Ez csak nekem pofánköpés? Közlöd valakivel hogy szereted őt, de azért van egy másik férfi is az életedben aki ugyanúgy szeretsz, sőt jobban csak nem fekszel le vele mert attól megsérülne a kicsi lelkecskéd és úgy éreznéd hogy esetleg megsérted vele a párodat (bocsánat azt a férfit akivel hivatalosan együtt vagy)?
Lehet bennem van a hiba, de ez nekem SOK, ha szeretsz valaki akkor nem adod át őt másnak (semmilyen értelemben sem, nem csak szexuálisan!). Nektek mi a véleményetek erről?
Mindenkinek sok, feltéve ha nem csak testi kapcsolatra kell.
Nincs ló jó a szamár is! Én csak azt nem értem, hogy mégis mit gondolt, mi lesz a válasz? :-)
Na és ő igazán szeret téged?
Ha nem, akkor mi ez az elvárás?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!