Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "Ha igazán szeretnél eltűrnéd"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ha igazán szeretnél eltűrnéd". Ez csak nekem sok?

Figyelt kérdés

Az előző párkapcsolatomban kért meg rá a párom (mostani exem hehehe) hogy nyeljem le a büszkeségemet és viseljem el azt hogy ugyanúgy szereti az exét még mindig de nem fekszik le vele mivel tisztel engem. Ez csak nekem pofánköpés? Közlöd valakivel hogy szereted őt, de azért van egy másik férfi is az életedben aki ugyanúgy szeretsz, sőt jobban csak nem fekszel le vele mert attól megsérülne a kicsi lelkecskéd és úgy éreznéd hogy esetleg megsérted vele a párodat (bocsánat azt a férfit akivel hivatalosan együtt vagy)?

Lehet bennem van a hiba, de ez nekem SOK, ha szeretsz valaki akkor nem adod át őt másnak (semmilyen értelemben sem, nem csak szexuálisan!). Nektek mi a véleményetek erről?

2017. jan. 2. 14:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek sok, feltéve ha nem csak testi kapcsolatra kell.

Nincs ló jó a szamár is! Én csak azt nem értem, hogy mégis mit gondolt, mi lesz a válasz? :-)

2017. jan. 2. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem türném, akkor mért van veled? Nem lehet két emberbe szerelmes. Vagy te vagy az ex. Nem is értem....
2017. jan. 2. 14:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy baráti viszony oké,de ez bunkóság.Én hagynám visszamenni,akár dughatnak is.
2017. jan. 2. 14:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges az exed. Ki akarna így vele maradni örök másodikként? Teljesen érthető, hogy így érzel és jól tetted, hogy otthagytad :)
2017. jan. 2. 14:38
 5/9 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ez röhej, azonnali kukázással jutalmaznám érte.
2017. jan. 2. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Na és ő igazán szeret téged?

Ha nem, akkor mi ez az elvárás?!

2017. jan. 2. 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez vicc... Teljesen igazad van.
2017. jan. 2. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Világgá zavarnám, gerinctelen liba.
2017. jan. 2. 15:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenkinek sok lenne.. Vagy engem szeret és velem van, vagy az exét szereti és vele van (vagy nélküle az már nekem édes mindegy, mert velem se lenne az tuti)
2017. jan. 2. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!