Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért olyan "arany szabály",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan "arany szabály", hogy ha valaki egyszer csalt, akkor máskor is meg fog?

Figyelt kérdés

Pl valaki megcsalja a volt párját, akivel utána szakít is, akkor miért lenne törvényszerű, hogy az utána következő is így fog járni? Vagy pl ha valaki elhagyja a párját egy másik kedvéért, akkor mindig mondják, hogy a következőt is egy másikért fogja elhagyni.

Ezek miért ilyen törvényszerű következtetések?

2017. jan. 2. 09:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy törvényszerű-e. Viszont én pont így jártam, miattam hagyta ott a pasiját. 2,5 évig voltunk együtt majd dobott egy másik miatt.

Az előttem lévő sráccal csak 2-3 hónapig volt.

28F

2017. jan. 2. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert rossz mintát követ.

Ha gond van a jelenlegi kapcsolatában, akkor nem a másikkal összefogva próbál javítani rajta, hanem egyből rohan máshoz, és nála keresi a "boldogságot".

Illetve akkor szakít, ha van már fix pótlék, tudod, a majom és a lián esete.

Nagyon ritka eset, hogy valaki képes olyan jellemfejlődésen átmenni a másik mellett, hogy gond esetén másképp akarja megoldani a problémát. Viszont tökéletes kapcsolat nem létezik.

Ez a módszer neki bevált, nem fog rajta változtatni, elvégre neki az a legrosszabb verzió, ha szakítás után egyedül marad, akkor inkább egyik rossz kapcsolatból botladozik a másikba.

2017. jan. 2. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
33eves pasi vagyok..4 kapcsolat össz 14ev...sosem csaltam meg senkit..7eves szar kapcsiban sem...ilyen nehez ez fiuk lanyok??? főleg lanyok....
2017. jan. 2. 09:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, de engem eddig már két kapcsolatomban is megcsaltak, miközben én soha egyiküket sem. A nemi megkülönböztetéstől kérem vonatkoztassunk el, nem egy általános női vagy férfi tulajdonság a hűtlenség.
2017. jan. 2. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
38%

Hát van egy hölgyemény, aki megcsalta a férjét 3x is, harmadszorra velem, mert nem volt olyan a kapcsolat mint amilyennek lennie kellett volna...az már más kérdés, hogy miért nem hagyta ott hamarabb...na mindegy végül ott hagyta együtt élünk már 3 éve.

Nem nem törvényszerű.

De ha ugyanazzal az emberrel marad együtt akit megcst na azt meg fogja csalni másodszorra harmadszorra negyedszerre is...

2017. jan. 2. 09:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül az.

Azt gondolom, hogy érdemes beszélgetni az előző kapcsolatokról. Mi nem volt jó, miért jutott erre a döntésre, hogyan érzett, stb.

Ezekből lehet tanulni.

2017. jan. 2. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Mert fejben nincs ideje helyretenni magában a dolgokat. Hogy mi volt rossz az előző kapcsolatában, mit rontott el stb. Egy jó párkapcsolatot csak tiszta fejjel és forró szívvel lehet elkezdeni.
2017. jan. 2. 09:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem "szabály", csak arról van szó, hogy öreg kutya nem tanul már újat.
2017. jan. 2. 11:18
 9/10 anonim ***** válasza:

mindenki úgy megy ahogy jött. tehát ha megcsalta a másikat ugy lépett le, akkor meg fogja ujra.

Ha panaszkodik valaki hogy mindenki hülye akkor egy idő után te is hülye leszel a szemében..

Ez azért van mert az emberek eltérőek egyik ilyen másik olyan. Neki a megcsalás kényelmesebb, és nem is érzi magát emiatt rosszul ha a megcsalt szemébe néz, akkor később se fogja meggondolni magát..

2017. jan. 2. 12:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Valakinek vagy van gerince vagy nincs. Jellemhiba és ez felnőtt embereknél ritkán javul, ugyanis az emberek 90 %-a nem képes változni.

Ha az volt régen is neki a módi, hogy nem megbeszélte a dolgokat, hanem inkább csalt, akkor máskor sem fog "jól" konfliktust kezelni, mert ilyen a jelleme.

2017. jan. 2. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!