Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan "arany szabály", hogy ha valaki egyszer csalt, akkor máskor is meg fog?
Pl valaki megcsalja a volt párját, akivel utána szakít is, akkor miért lenne törvényszerű, hogy az utána következő is így fog járni? Vagy pl ha valaki elhagyja a párját egy másik kedvéért, akkor mindig mondják, hogy a következőt is egy másikért fogja elhagyni.
Ezek miért ilyen törvényszerű következtetések?
Nem tudom, hogy törvényszerű-e. Viszont én pont így jártam, miattam hagyta ott a pasiját. 2,5 évig voltunk együtt majd dobott egy másik miatt.
Az előttem lévő sráccal csak 2-3 hónapig volt.
28F
Azért, mert rossz mintát követ.
Ha gond van a jelenlegi kapcsolatában, akkor nem a másikkal összefogva próbál javítani rajta, hanem egyből rohan máshoz, és nála keresi a "boldogságot".
Illetve akkor szakít, ha van már fix pótlék, tudod, a majom és a lián esete.
Nagyon ritka eset, hogy valaki képes olyan jellemfejlődésen átmenni a másik mellett, hogy gond esetén másképp akarja megoldani a problémát. Viszont tökéletes kapcsolat nem létezik.
Ez a módszer neki bevált, nem fog rajta változtatni, elvégre neki az a legrosszabb verzió, ha szakítás után egyedül marad, akkor inkább egyik rossz kapcsolatból botladozik a másikba.
Hát van egy hölgyemény, aki megcsalta a férjét 3x is, harmadszorra velem, mert nem volt olyan a kapcsolat mint amilyennek lennie kellett volna...az már más kérdés, hogy miért nem hagyta ott hamarabb...na mindegy végül ott hagyta együtt élünk már 3 éve.
Nem nem törvényszerű.
De ha ugyanazzal az emberrel marad együtt akit megcst na azt meg fogja csalni másodszorra harmadszorra negyedszerre is...
Szerintem nem feltétlenül az.
Azt gondolom, hogy érdemes beszélgetni az előző kapcsolatokról. Mi nem volt jó, miért jutott erre a döntésre, hogyan érzett, stb.
Ezekből lehet tanulni.
mindenki úgy megy ahogy jött. tehát ha megcsalta a másikat ugy lépett le, akkor meg fogja ujra.
Ha panaszkodik valaki hogy mindenki hülye akkor egy idő után te is hülye leszel a szemében..
Ez azért van mert az emberek eltérőek egyik ilyen másik olyan. Neki a megcsalás kényelmesebb, és nem is érzi magát emiatt rosszul ha a megcsalt szemébe néz, akkor később se fogja meggondolni magát..
Valakinek vagy van gerince vagy nincs. Jellemhiba és ez felnőtt embereknél ritkán javul, ugyanis az emberek 90 %-a nem képes változni.
Ha az volt régen is neki a módi, hogy nem megbeszélte a dolgokat, hanem inkább csalt, akkor máskor sem fog "jól" konfliktust kezelni, mert ilyen a jelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!