Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy indult a viszony a szeretőtökkel és mi lett a vége?
Közös munkahely.
Egyre sűrűbb vizitek a 10+ éves férfi részéről az irodánkban, kedvességek, bókok, majd ebédmeghívás.
Tudtam, hogy nős, de ugye a szokott sztereotípia: biztosan rosszul élnek már, nincs szex, nincs vonzalom közöttük -gondoltam én, tapasztalatlan fruska.
Szex, gyöngédség, odafigyelés, rajongás. Néhány hét után rákérdezek, mi ez közöttünk. Azt hiszem szerencsém volt, mert nyíltan a szemembe mmondta, hogy ők otthon is ágyrajárnak, soha nem válna el, millió szál tartja össze a házasságát, szeretője mindig volt és lesz. Szó nélkül otthagytam és kvázi ezzel vége is volt.
Azóta eltelt sok év, már tudom, hogy vannak akik mégis elválnak, de azt is, hogy nem lettem volna képes kivárni vagy kierősakoskodni ezt(közös gyerekkel, érzelmi ráhatással stb)
Ja a szerető mindig megszívja....mindig reménykedik az ember, hogy hátha még is otthagyja a párját az illető...
De kb. 10000000-ből 1
Valóban megesik. Épp most írtam le itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!