Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak ismerőse lett egy új lány, nagy mellek stb, és láttam, hogy visszamenőleg lájkolt nála képeket, ezt miért csinálhatja, ha kapcsolatban van? 25/L
Figyelt kérdés
nagyon bánt a dolog, de volt már ilyenek miatt veszekedésünk, azt mondja, nála a lájk nem számít semmit, ezt el is hinném, ha nem visszamenőleg régebbi képeket lájkolna...
Nálam ez azt takarja, hogy szeretné felhívni magára a lány figyelmét..
2017. jan. 1. 10:28
11/11 anonim válasza:
Az en parom visszahuzodo tipus es egyszer facebookon elkezdett lajkolgatni. Munkatarsam volt ugyan de nem nagyon beszeltunk. Rogton tudtam miert a nagy like aradat. A gond ott kezdodott mikor par hete kiderult hogy idegen csajokat is bejelolget es likeolgat. Mivel o igy hivta fel a figyelmet magara par eve mikor osszejottunk, ezert elgondolkodtam a dolgon mert nekem ez esetbem gyanus a dolog. Ezert most varok mi lesz. Ha igy keres csajt az ugyis kiderul elobb vagy utobb, ezellen semmit nem tudsz tenni. Lehet igazat mondd, de ha neki a like nem fontis es a csajok nem kozeli baratai, akkor nem kene csinalnia rad valo tekintettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!