Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megcsalásnak vennétek a barátnőtök részéről?
Figyelt kérdés
Barátnőm ott aludt az egyik barátnőjénél, és megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha csókolóznának, és küldenének fotót. Nekem ez legbelül nagyon fájt, és rosszul esett. Rászántam magam, és igent mondtam, kíváncsi voltam, hogy képes e rá.. Majd meg őrültem a féltékenységtől. Végülis csók nem volt, "csak" szájra puszi... Ez engem akkor is felzaklatott. Azt mondta, hogy a lányok teljesen másképp működnek, és ez nem megcsalás. Csókra nem lett volna képes.2016. dec. 29. 15:58
11/13 anonim válasza:
Megkérdezte, lehet e, te meg igent mondtál. Innentől kezdve, nem. Ha engem zavarna az ilyen, akkor szólnék róla, és ennyi. Viseld a következményét annak, hogy nem mondtad ki amit érzel
13/13 kolosszus22 válasza:
Nem tudom hány évesek vagytok...megcsalásnak nem mondanám ezt azét, viszont komolyan vehető nőnek sem nevezném az ilyet...inkább csak kis éretlen tinilánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!