Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt megcsalásnak vennétek a barátnőtök részéről?
Figyelt kérdés
Barátnőm ott aludt az egyik barátnőjénél, és megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha csókolóznának, és küldenének fotót. Nekem ez legbelül nagyon fájt, és rosszul esett. Rászántam magam, és igent mondtam, kíváncsi voltam, hogy képes e rá.. Majd meg őrültem a féltékenységtől. Végülis csók nem volt, "csak" szájra puszi... Ez engem akkor is felzaklatott. Azt mondta, hogy a lányok teljesen másképp működnek, és ez nem megcsalás. Csókra nem lett volna képes.
Egy csomo srac erre izgul. Szerintem neked (is) csinalta. Az mar a te bajod h nem szoltal neki idoben... Kommunikalni kell elore, nem utolag p*csogni. Rakerdezett.
2016. dec. 29. 16:02
2/13 anonim válasza:
ha jól értem ez sacc egy poén volt. bár lehet pont a te reakciód miatt nem lett több.
2016. dec. 29. 16:03
3/13 anonim válasza:
Ja persze, képzelem mennyire megviselt... :)
2016. dec. 29. 16:06
4/13 anonim válasza:
Nem. Engem nem zavar az ilyesmi, sőt, rohadtul izgat.
2016. dec. 29. 16:07
5/13 A legrosszabb válasza:
Nem venném megcsalásnak, sőt, még cukkolnám is őket, hogy "nem meritek, nem meritek". Mondjuk az biztos, hogy elkerekedne a szemem frissen megtudva róla, hogy vannak biszexuális hajlamai. De azért az én farkam mégiscsak sűrűbben járkáljon már benne, mint a barátnője nyelve.
2016. dec. 29. 16:07
6/13 anonim válasza:
Valamiért van egy olyan érzésem hogy ez inkább tini párkapcsolatok kategóriás...
Na de mindegy is, nem ez a lényeg.
Az első dolog ami eszembe jutott, hogy hogy téged nem izgat fel két lány ilyesfajta viselkedése? (na nem baj, csak kérdezem)
A második, hogy miért mondtál igent, ha már a gondolata is rosszul esett.
Lehet tényleg hecc volt a részükről és semmi biszex hajlamról nincs szó, így nem venném megcsalásnak a helyedben, de mindenképp megkellene beszélni őszintén hogy ez neked rosszul esett és mire volt jó.
2016. dec. 29. 16:21
7/13 anonim válasza:
Te komolyan ennyire idiota vagy? Ezen mi a megcsalja ,hogy egy másik csajjal csokolozik vagy szajrapuszizik?
Inkább örülnel neki!
2016. dec. 29. 16:29
8/13 anonim válasza:
Ennek örülni kell. Legközelebb talán azon kapod magad, hogy ketten szopiznak. :)))
2016. dec. 29. 18:00
9/13 anonim válasza:
Sztem csak téged akart meglepni az gondolta hogy te is majd erre izgulsz !Legközelebb mond meg neki hogy te erre nem izgulsz hidd el meg fogja érteni !
2016. dec. 29. 18:31
10/13 anonim válasza:
igen az! Én annak venném és elgondolkodnék a közös jövőnkön komolyan!
Következő lépése mi lesz? cukkolásod miatt megdugatja magát mással és elküldi róla a videót neked?
Amúgy fordítva, küldhetnél neki egy képet, ahol a barátnőjével smárolsz.. kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne kiakadva! Ha neki szabad, akkor neked is!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!