Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a lánynak, hogy a pasija bepróbálkozott nálatok?
én is ilyen helyzetben vagyok, hónapokig volt lelki-érzelmi szerelem köztünk, testi nem.
de ki lett mondva mindkettőnk részéről, h. szeretjük egymást.
a nő meg imádja a pasit, de tényleg, és nekem is eszembe jutott, h. szólni kéne, még akkor is, ha itt velem kavart, éppen női szolidaritásból.
köztünk amúgy már vége a dolognak, de ő ment volna tovább is a szex felé.
a nője meg boldog tudatlanságban él, pedig ezzel a fickó megalázta, elárulta, lelkileg megcsalta.
El, de nem csak így mert ha annyira elvakult szerelmes a lány akkor biztos azt mondja "csak féltékeny vagy és meg akarod szerezni". A pasijának meg elmeséli, az tagadja, te meg leszel a szemükbe a rossz.
Így ha már el kell mondani, bizonyítékokat gyűjts. Üzenetbe, sms-be, videóval, hanggal telóval felvéve és úgy mond el a lánynak így esélyesebb hogy elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!