Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most akkor szerető lettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szerető lettem?

Figyelt kérdés

Egy olyan férfi került az életembe akivel "ismertük" egymást. De főleg csak köszönő viszonyban voltunk.

1 hete ez megváltozott.

Hazajött az ünnepekre és rám írt 1 hete. Bevallotta, hogy gyengéi a vékony nők, én az vagyok. 2× találkoztunk, a 2. találkozónál szexeltünk is.

Viszont elmondta, hogy van barátnője, de olyan semmilyen kapcsolatban vannak. Többször ott hagyták egymást, x ideje nem is volt szex köztük. Most költözőben van. Ahogy erről beszélt nem láttam érzelmet rajta.

Most nem tudom hova tenni, hogy akkor az itthoni numerája lettem vagy mi?

Már szó esett arról is, hogy ha legközelebb haza látogat összefuthatnánk ismét.

Fura ez a helyzet mert még soha nem voltam ilyen "kapcsolatban".

2016. dec. 26. 09:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Hamarosan jon a "En nem akartam tole kapcsolatot, csak szexet, de megis beleszerettem. Most mit csinaljak? Azt mondja, hogy koltozoben van a baratnojetol, de mintha nem tortenne semmi...?" c. kerdesed. Kerdezo, ne legyel ostoba. A csavo uriteni akart, te mindig keznel leszel, koltozni nem fog, sot valoszinuleg egy kis unalomnal tobb gond nincs a kapcsolataban. Te ezt vagy hivatott eluzni.
2016. dec. 26. 10:23
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Nemértem a kérdést, dugásba belementél vele már elég hamar, tehát te is tisztában voltál vele, hogy ez csak numera, majd mikor kiderül, hogy párkapcsolati problémákkal küzd felteszed a kérdést?:Ddd

Fucklogic :S

2016. dec. 26. 10:31
 13/23 anonim ***** válasza:

Ez csak egy egyéjszakás volt.

Szerető majd akkor leszel, ha rendszeresen csináljátok.

2016. dec. 26. 13:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Igen, az lettél.Ne dőlj be a semmilyen kapcsolat dumának.Nagy %-k így hazudik.
2016. dec. 26. 14:36
 15/23 mikeXxX ***** válasza:
Mire jó egy ilyen férfi ? Bocsánat de nekem nem esik le ! Nem ciki neked ?
2016. dec. 26. 16:05
 16/23 A kérdező kommentje:

Vonzónak találom ezt a férfit.

Nem érzem cikinek. Felnőtt emberek vagyunk igényekkel és nem össze vissza fekszek le idegenekkel. Meg erről csak mi tudunk.

Nem vagyok naiv nő aki ebbe többet képzel bele. Tudom jól, hogy nem lesz ebből komolyabb mert nemsokára valamivel több, mint 1000 km fog minket elválasztani egymástól.

Lehet hülyén, gáznak hallatszik, de úgy gondolom azért aki ilyet tesz akkor annak a kapcsolatában nem sok jó van. És ez abból is látszik, hogy mesél róla.

2016. dec. 26. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:

De pontossan egy idegennel fekudtel ossze akinek kapcsolata van.

Meselte rossz a kapcsolata aha persze csak anyaguak munka gyerek haz stb miatt van meg vele es te vagy a szuper elete legjobb szexje blablabla

Dumatol csudzik le a bugyi.

Hulye vagy naiv es olcso :)

2016. dec. 26. 22:21
 18/23 anonim ***** válasza:
Hat sztem vagy kamuzik hogy fasirtban van a nőjével csak hogy mondjon vmi kifogàst és csak egy szexre kellettél mégha őszinte is !Sztem most ne keresd egy darabig majd ha akar vmit persze komolyabbat pl kapcsolatot na akkor sztem akkor beszélj vele persze ha felhozza a témàt de te tudod!Az nem mindegy hogy ha akkor mondta hogy nője van mikor elsőnek taliztatok és szakitani akar vele végleg akkor még reménykednék benne ha csak akkor mondta el mikor lefeküdtetek akkor nem reménykednék benne!
2016. dec. 27. 00:37
 19/23 A kérdező kommentje:

Ismerem a szüleit is szóval tudom mi a helyzet a srácnál.

Jóval előtte elmondta, hogy van csaja mielőtt lefeküdtünk volna.

2016. dec. 27. 08:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom de soha nem fekudnek le olyan pasival aki kapcsolatban van.

Ha csak arra kellek prostinak ereznem magam.

Szerintem megalazo dolog.

2016. dec. 27. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!