Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalások hány százaléka,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalások hány százaléka, mekkora része derül ki a másik fél előtt?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Létezhet, h valaki egy életen át tudja titkolni a másik előtt, hogy megcsalta?
2016. dec. 23. 14:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

3 megcsalásból 1 sem derült ki.

Sőt volt olyan kezdeti kapcsolatom (vele akkor még nem volt szex, egyéb ok miatt később se) ami közben még viszonyom volt az exemmel, az sem derült ki.

N22

2016. dec. 26. 09:58
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszi mégegyszer, nyomtam zöldet.:)

Utolsó, te nagyon jól tolod.:D

2016. dec. 26. 13:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Szégyenlem magam miatta.

Egyébként magamból kiindulva, titokban folyamatosan parázok, hogy engem is így csalnak. Ez nagyon rossz, hidd el.

Pedig minden bizonnyal engem csak 1-szer csaltak csókkal, az exem bevallotta nekem.

Az enyéim úgy nem derültek ki, hogy mindent törlök azonnal (sms, fb üzenet), a helyszínekkel óvatos vagyok, és akikkel csalok másokat azok nem is tudják, hogy közben van valakim. Csak netről, vagy különböző ismeretségi körből vannak mindig, nem szabad ismerniük egymást. Barátnőknek sem mesélem el, senki nem köphet be.

2016. dec. 26. 13:26
 14/14 anonim ***** válasza:
37-38 %
2016. dec. 31. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!