Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal ha a feleseged megtudna hogy szeretod van es ezert bosszubol neki is szeretoje lenne?
Figyelt kérdés
megprobalnad visszahoditani mert jogosan tette?2016. dec. 14. 18:43
21/25 anonim válasza:
Én nem értem.
Megcsalt. Nincs bizalom. Házasság=bizalom.
Ennek lőttek.
Vagy ez most egy verseny, hogy ki tud nagyobb fájdalmat okozni a másiknak. A Tini kategória máshol van.
22/25 A kérdező kommentje:
utolso nyilvan nem csal bosszubol tette hanem mert neki is szeretethianya volt a rossz kapcsolat miatt
2016. dec. 15. 19:32
23/25 anonim válasza:
Lehet élvezni a bosszúból szexelést?
24/25 anonim válasza:
Lehet. Ha a nő rádöbben, hogy a bosszúszerető álmai pasija... A gond, ha ezek után sem bír elszakadni a férjétől...
25/25 anonim válasza:
#24-es, elég ritka lehet ha így összejön.Engem még izgatna is ha bosszúból tenné, dacosan,nem is azt nézné hogy neki jó, hanem hogy nekem milyen érzés.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!