Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy éjszakás kalandból több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kalandból több éjszakás, végül szerelem?

Figyelt kérdés

Jártatok így? Most mit csináljak? Félek, nem látom objektíven a helyzetet, és csak a jó szex mámora hiteti ezt velünk.

Igen, voltak gondok a kapcsolatomban, hogy ide jutottam, de eddig orvosolhatónak láttam azokat, ha meg van az elszántság részemről is. Viszont most pont az az elszántság hiányzik, s helyette egy hatalmas bizonytalanság van.

26F

2016. dec. 9. 10:13
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

#19 Köszönöm a beszámolót! Sokat gondolkodok, hogyan kerülhetnék ki ebből. Néhány fontos dolog:

- nem a feleségem, csak barátnőm, noha tényleg rég óta.

- a leírtak nálam inkább fordítva vannak: a lány inkább az esetem, és inkább érzem, hogy találnék vele, inkább szót értek vele, mint a barátnőmmel.

- nem szingli a lány sem, de most már nagyon az akar lenni (mondjuk nem csoda... de ne menjünk ebbe bele :D )

- az a bajom van, mivel nem sikerült kiéljem magam ilyen téren, hogy azt érzem, hogy ha nem tudok kicsit "szórakozni", akkor képtelen vagyok lezárni ezt a korszakomat, és házas emberként egy magasabb szintre lépni, még ha amúgy a házasság intézményével barát is vagyok. Csak nem vagyok biztos benne, hogy azzal akarom ezt, akivel elindult...

Kedves #20, Teljesen megértlek, ismerős érzés... ez velem is van, mint fentebb írtam.

2016. dec. 11. 20:53
 22/22 anonim ***** válasza:

20-as vagyok.Igen, tényleg hasonlóképp vagyunk, és szépen megfogalmaztad most, amit én nem tudtam( többek között részben azt is, hogy miért félek még az esküvő gondolatától). Az utolsó mondatot viszont nálam más.

Én el tudnám vele képzelni az életem, nagyon jó társ, épp ezért is utálom ezt az egészet.

9 év az szép hosszú idő, bár az ember is változik idővel. Perpill az új lány felé húzol inkább kicsit a válaszod alapján. Igazából ha érzelem van benne, az nagyon rossz, akkor lehet, hogy itt a vége.

2016. dec. 11. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!