Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy éjszakás kalandból több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás kalandból több éjszakás, végül szerelem?

Figyelt kérdés

Jártatok így? Most mit csináljak? Félek, nem látom objektíven a helyzetet, és csak a jó szex mámora hiteti ezt velünk.

Igen, voltak gondok a kapcsolatomban, hogy ide jutottam, de eddig orvosolhatónak láttam azokat, ha meg van az elszántság részemről is. Viszont most pont az az elszántság hiányzik, s helyette egy hatalmas bizonytalanság van.

26F

2016. dec. 9. 10:13
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Én így jöttem össze a barátnőmmel, aki nemsokára a feleségem lesz.

Engem is csalt az akkori barátnőm, őt, meg az akkori barátja.

Összejöttünk, aztán alakultak a dolgok, és kiraktuk az exeket.

Azok meg köpni nyelni nem tudtak.

2016. dec. 10. 02:08
 12/22 János Gilján ***** válasza:
Én 2016 szeptember elsején feküdtem le "brahiból" egy lánnyal egy ifjúsági táborban pusztán a szex kedvéért. Neki sem volt komolyabb motivációja, ő ki akart próbálni egy izmosabb srácot, én pedig ki akartam próbálni egy 150 centis lánykát... Azóta eltelt bő tíz év, a lányka már lassan hat éve a feleségem, a fiacskánk most 15 hónapos és a kapcsolatunk azóta is virágzik. A szerelem még most sem múlt el. ;)
2016. dec. 10. 07:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 2016 szeptember elsején feküdtem le

Hogy repül az idő....

2016. dec. 10. 08:51
 14/22 A kérdező kommentje:
De nem olyan könnyű ám lezárni 9 évet. És ha full szar lenne, könnyű lenne, de igazából nem rossz, csak egyszerűen nem érzem jól magam az egészben, és nem tudom, hogy a kapcsolat miatt, vagy a másik lány jelenléte idézi elő azt, hogy nem vagyok hajlandó dolgozni a dolgon.
2016. dec. 10. 10:30
 15/22 János Gilján ***** válasza:

Basszus, 2006-ot akartam írni, köszi Miquel! :D

Mea culpa...

2016. dec. 10. 10:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom hanyas vagyok,de nalunk 7 evig tartott:-)Na szoval, ha a kapcsolatod alapvetoen jo akkor sztem csak beleuntal a dologba ideiglenesen, valtozatossagra vagysz. Nalam ket eve volt ilyen kb olyan szinten be voltam zsongva a kollegamert h el akartam valni mindezt ugy, h tokjo volt a hazassagunk, csak egyszeruen unatkoztam.

Vegulis nem csaltam a ferjem, ido kellett amig kimasztam a kollegas sztoribol es ma mar orulok h igy alakult leven imadom a ferjem es o is engem. Kivarta amig lenyugszom, tudott a dologrol atbeszeltuk es azota sem hozzuk szoba.

Szoval ebbol kiindulva szimplan csak valtozatossagra vagysz es ha erzelmileg nem kotodsz a lanyhoz akkor sztem fekudj le vele, ha viszont vannak erzelmek akkor ne, marmint abban az esetben ha szeretned megtartani a hazassagodat:-)))

2016. dec. 10. 13:46
 17/22 anonim ***** válasza:

16 is vagyok most olvastam h lefekudtel vele,hat ha felmerul benned h ez talal csak jo szex es nem szerelem, akkor valoszinu h ez Csak egy jo szex:-)))A szerelmet tudnad Es erezned biztosan, foleg ennyi Ido utan. Nem lemme benned kerdes:-)Bennem is volt kerdes a kollegammal kapcs ,azaz Csak szexualis kivancsisag, vagy szerelem?

Ma mar Tudom h szexualis kivancsisag volt:-)))

2016. dec. 10. 13:49
 18/22 A kérdező kommentje:
Na, örülök, hogy másik véleményt is olvasok. :D Lehet, hogy kíváncsiság, na, de akkor viszont nagggggyon kíváncsi vagyok! Hogy sikerült végül túljutni ezen a krízisen?? Nagyon hasonlónak érzem a történeteinket. Viszont azt érzem, hogy sokkal jobban találnék az "új" lánnyal - másfelől meg azt, hogy talán mégse. Szóval... :D :(
2016. dec. 10. 22:55
 19/22 anonim ***** válasza:

17-es

Vegulis ugy jutottam tul rajta h objektiven kianalizaltam h valojaban miert is vonzodom egy olyan pasihoz aki kulsoleg nem az esetem. A vegere rajottem h reszemrol ez ilyen "sajnalat dgas" lett volna,mert sok dologert Halas vagyok neki (rengeteget tett ertem) masfelol meg imadtam h szerelmes belem amolyan gyermeki artatlansaggal;-)))O a tipikus luzer srac akit senki nem vesz eszre....engem kiveve;-))))

A ferjem pedig egy szuper pasi (kulsoleg-belsoleg)megis meginogtam eleg eroteljesen:-)))Sokat tanultam az esetbol, leginkabb azt h kisertes mindig van es lesz de egyreszt ki lehet vedeni,masreszt ha esetleg elcsabulok akkor sem kell dobni egy egesz hazassagot valami fellangolas miatt;-)))

Haaaat ha a hazassagod rendben van akkor tenyleg csak az ujdonsag varazsa ami ennyi ev utan teljesen normalis:-)))

Annyibol ovatosnak kene lenned h a csaj szingli ergo neki nincs vesztenivaloja-neked viszont van. Az emberek hihetetlen dolgokra kepesek amikor szdrelmesek, nehanyan szabalyosan bekattannak es elofordulhat h elmondja as egeszet a felesegednek, ami azert kellemetlen lenne. Szoval a szingliket en alapbol kerulom,mert mindig tobbet akarnak:-)))

Ne hitegesd azzal h elhagyod erte a parodat Es a jo szexet sose dimenzionald tul, mert sok esetben koze nincs a szerelemhez, masreszt a szerelem neha baromi keves a boldogsaghoz

2016. dec. 10. 23:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Nekem is lenne kérdésem.

"Szoval ebbol kiindulva szimplan csak valtozatossagra vagysz es ha erzelmileg nem kotodsz a lanyhoz akkor sztem fekudj le vele, ha viszont vannak erzelmek akkor ne, marmint abban az esetben ha szeretned megtartani a hazassagodat"

-64%-os most akkor megcsaltad vagy nem csaltad meg a férjed?

Mert később úgy írod, hogy a szingliket tudatosan kerülöd, ami azt sugallja, hogy azért léptél már félre.

Amúgy nekem is első kapcsolatom van éppen, komolyan tervezünk, de ugyanez a szexuális kíváncsiság jött elő bennem. ( Néha előjött, de mindig elhesgettem, ő meg kiélte iylen szinten a kíváncsiségét előttem. Én bánom, hogy én nem)

Én nem tudnám/akarnám megcsalni, 5 éve vagyunk együtt, és ő nem csalt meg soha. És ezért én sem szeretném, de emiatt a bujkáló hang miatt, ami a kíváncsiság felé húz, mielőtt valóban házasság gyerek jönne majd később, úgy érzem most, hogy beszélek vele erről.

Én utálom magam emiatt, hogy előjött bennem iylen kérdés, és kíváncsiság az új felé.

25N

2016. dec. 11. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!