Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a felrelepesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a felrelepesek a parkapcsolatok hanyadik eveben jellemzö?

Figyelt kérdés
Nem reg olvastam egy hozzaszolast amiben azt irtak h 7 ev felrelepes nagyon jo mert sokan felrelepnek az elsö 6 evben.Szerintetek ez mennyire igaz?ferfiak es nök velemenyere is kivancsi vagyok.Aki csalt vagy megcsalt fel hanyadik evben jött el ennek az ideje?mikor kell jobban odafigyelni parunkra?felre ne ertsetek elitelem a megcsalast,de mi most vagyunk a 6dik evben a völegenyemmel es kicsit felkavart ez a evszamos.Bizom paromban de valahol megis tartok ettöl.elöbb utobb ez megtörtenik?26 N
2016. dec. 9. 08:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

1. barátommal 4 évig voltunk együtt megcsalás nélkül.

A 2.-at 1. évben megcsaltam, nem is maradtunk együtt.

N

2016. dec. 10. 11:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Akiknek sz@r a kapcsolatuk azok húzzák nyúzzák sokáig, de a 6-7dik évben már nem bírják vagy látják hogy az erőfeszítéseinek nincs sok értelme.

Ezért a 7dik év a rizikós de csak abban az esetben ha az egyik fél nagyon nem figyel , nem törődik a másikkal! Egyrészt ezt magamon vettem észre. Küzdöttem 6éven keresztül de most a 7dik évben kifáradtam.. ilyenkor jó lenne ha a párom észrevenné, de hiába mondom neki ,ö csak magára figyel..

Ugy gondolom más is van hasonló helyzetben..

2016. dec. 12. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsô! Ugyanezen mentem vėgig, s vėgül mėg ő csalt meg.A kisujjåt nem mozdītotta a kapcsolatunkėrt.
2016. dec. 13. 10:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Latod en is ezen megyek keresztul( nem a megcsalason).

6-7 ev utan bele lehet fáradni.. es konnyebb feladni.

2016. dec. 14. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
13-as vagyok.Igen, egy idő utån nemcsak könnyebb, jobb feladni.Csak szenvedsz.Egy kapcsolatėrt ketten felelősek.Egyedül nem lehet megjavītani.Bånom, hogy nem lėptem ki hamarabb a boldogtalan håzassågombôl.
2016. dec. 14. 07:24
 16/17 anonim ***** válasza:

# 7 vagyok, és főként a # 8-nak szól a hozzászólásom.

Rendkívül nagy műveltségre vall a hozzászólásod! Az hogy trágárkodsz, és azt lehúzod, amit olvastam valahol, és a véleményem szintén nem fogadod el! Te valószínűleg olyan ember lehetsz, akit az életben soha nem hallgat/kérdez meg senki! Itt aztán "osztod az észt" a névtelenség burkában! Igaz hogy nem élek házasságban, de nem rajtam múlott. 2 x voltam nős, és noha előfordult hogy kikacsintottam a házasságból, (diszkréten) szerettem volna ha a gyerekeinket együtt neveljük fel. Nem sikerült. Volt még egy próbálkozásom, de az is holtvágányra futott, pedig akkor olyan szerelmes voltam mint egy zálogos marha. Most van egy barátnőm kb. 10 éve, akivel szeretetben békében élünk együtt, pedig annyira különbözők vagyunk, hogy ettől jobban már nemis lehet! De valószínűleg a gyerekeim valamelyikével lehetsz egyidős, és most úgy gondolod, hogy Te vagy a hűség mintaképe! Az nem hűség, ha valaki egy életen át köszörüli a szemét, és más szerveit a sok gyönyörű nőre, de olyan balfék, hogy hozzá sem mer szólni egy dögös nőhöz! Ez egy örök vesztes! Ilyen ember mellett még a hűséges nők is unatkoznak, mert savanyúak! A nőknek olyan férfi kell aki szereti őket, bókol nekik, a tenyerükön hordozza őket!

Én ilyen vagyok, és istenem, ha néha bekerül valami a "gépezetbe" hát ki tehetne róla! Arra is gondoltál már, hogy a sok megcsaláshoz mindig kell egy másik nő is? aki lehet hogy épp egy másik férfi felesége, barátnője? Ne ragozzuk tovább. 60 elmúltam. Ha megéled várom a hozzászólásodat!

Szép estét!

2016. dec. 16. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

7.es, bezzeg amikor valaki kulturáltan, érvekkel jön, arra már nem tudsz mit mondani. ( 9-es hz) :)

ÉS bocsánat, de miért is lenne balfék az, aki képes hűséges lenni a párjához? Szerinted az ő párja nem gyönyörű, vagy mit gondolsz, miért van vele? Nyilván mert tetszik neki.

"..olyan balfék, hogy hozzá sem mer szólni egy dögös nőhöz!"

Nincs neked egy picit torz képed a dolgokról? Nem gondoltál még erre?

Az én apósom 50-es, több, mint 20 éve élnek házasságban az anyóssal. Nem balfékek, hanem olyan emberek, akik képesek voltak kitartani egymás mellett.

Nem is azzal van probléma, hogy kitekintget valaki a kapcsolatból, hanem akkor gondolkozok el, amikor ezt még meg is akarja magyarázni. Fogadd el magad, ilyen vagy, és kész.

De azt is fogadd el, hogy vannak emberek, akiknek nem csak az adja az élet értelmét, hogy a p*nát hajkurássza és a kapcsolata mellett ha lehetősége adódik, félred*gjon.

Ez ha tetszik, ha nem jellem. Amit te csinálsz, arra is születni kell.

És arra is, aki nem megy félre, még ha lehetősége is lenne.

Te balféknek tartod, ugyanakkor mások meg úgy, hogy benne van GERINC, lelkiismeret, jellem, elkötelezettség, tisztelet a másik iránt. ÉS nem az adja az élete célját, hogy megd*gja akit tud és kap az alkalmon.

Nehogy már ez legyen a jó, hogy egy önmagát tartani nem tudó, nem tisztelő, csak a b....ásnak élő ember valaki.

Ehhez nem kell semmi megmérettetés. Ez egy ösztöni szint. Valaki ennél fejlettebb. Te nem vagy ilyen, nem baj.

Valahol ezt elfogadom, csak fogadd el te is.

ÉS ne azt nézd le, aki ennél magasabb szinten van jellemben. Mert ehhez kell kitartás, nem az "akit tudok végig...ok"-hoz.

2016. dec. 16. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!