Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő félrelép, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő félrelép, miért találnak ki valamilyen mesét amivel szinte a párjukat okolják?

Figyelt kérdés

Mert nem foglalkozott velem

Mert azt hittem már nem szeret

Mert azt hittem a barátomnak is van valakije

Miért nem lehet vállalni a felelőséget a teteinkért?

2016. dec. 1. 03:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

"A nők gerinctelenek, náluk nincs olyan, hogy egyenesség, becsület és felelősségvállalás.

Igen, az összes.

Igen, általánosítok.

Mert ez szimpla genetika, így vannak gyárilag bedrótozva, ha esetleg akad is egy-két kivétel, akkor azok gyári hibásak"

Tisztában vagyok vele,hogy ez nem igaz...mégis felháborító és iszonyatosan sértő,hogy valaki ilyen véleménnyel van a nőkről.

Sosem fogom megérteni,hogy lehet valakiben ennyi rosszindulat és gyűlölet.

2016. dec. 1. 10:03
 22/29 anonim ***** válasza:
8%

#23, de, tudod hogy ez igaz, azért háborogsz.

És ezt nem én találom ki, több ezer éve regények, versek, operák hada szól arról, hogy nők totálisan megbízhatatlanok.

És nem gyűlölöm a nőket, se nem vagyok rosszindulatú, imádom a nöket :)

Csak tudni kell a helyükön kezelni öket ;)

2016. dec. 1. 10:17
 23/29 anonim ***** válasza:
Még szerencse,hogy ti férfiak ilyen tökéletesek vagytok.
2016. dec. 1. 10:22
 24/29 anonim ***** válasza:
#23: Valószínűleg a tapasztalat mondatja ezt velük. Én nem értek egyet a dologgal, de tény, hogy egy megbízható nőt sem ismerek. Férfit igen. Ettől még nincs bennem ilyen téren semmiféle rosszindulat és gyűlölet.
2016. dec. 1. 10:29
 25/29 anonim ***** válasza:
# 25, nem vagyunk tökéletesek, ki mondta, hogy azok vagyunk? :D
2016. dec. 1. 10:32
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem említett hasonlókat,mikor megcsalt,az első kettőt...
2016. dec. 1. 11:09
 27/29 anonim ***** válasza:

Ti hol éltek, mamlaszok?

Mindig a nő a hibás. Ha a nő megcsalja a férjét, ő a hibás. (Itt logikus, nem amiatt hibás, mert nő, hanem mert csaló.)

De ha férfi csal... először is a szerető a hibás, mert elcsábította szegény, tehetetlen férfit. Aztán meg a feleség, aki a szülőszobáról kiesve nem esett neki szájjal a férjének. Még nőktől is ezt hallod! "Van szád, kezed!"

A szeretőt, ha férfi, meg sem említik soha.

2016. dec. 1. 11:11
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Vicces, hogy amikor valaki magára ismer, mennyire szereti lepontozni a logikusan felépített összefüggéseket. Az illetőtől várom a képet, ahogy csak állva pisil. Úgy talán, legalább minimálisan hiteles lesz.
2016. dec. 1. 11:23
 29/29 anonim ***** válasza:

nekem egyszer volt félrelépős nőm, mondta is a hibáimat:

- Nem foglalkoztál velem mert nem jöttél elém autóval.

valóság: 2 autóm volt, egyikkel járhatott, tankoltam, karban tartottam hogy ne kelljen a munkahelyéről buszoznia egyedül és hamarabb hazaérjen (1.5 óra vs. 20 perc, ezért naponta több mint 2 órával többet tudtunk együtt lenni)

- Gyereket akarok rólad meg nem nézem ki hogy lesz gyereked..

valóság: 10 éve volt ez a kapcsolat, jelenleg van egy aranyos kislányom, neki nincs gyereke. Ők évente költöznek (a srác régebbi üzlettársam barátja ezért tudom) albérletből albérletbe, napról napra élve, nekem meg igaz sok munka árán de van otthonom, mostmár hitelmentes, biztos munkám,megtakarításom etc.

gyakorlatilag ez a kettő volt amit felhozott mint rettenetes probléma ami a jövőjét negativan befolyásolja majd.

mondjuk a valóság az volt, hogy én egy kék szemű átlagos ember vagyok, a másik srác meg 20 éves napi 1.5 órás konditermi múlttal, ételkiegészítős ételekkel etc rendelkezik ezért gyakorlatilag 2x akkora volt mint én, ráadásul megfelelő haskockákkal :)

2016. dec. 1. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!