Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy nő félrelép, miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő félrelép, miért találnak ki valamilyen mesét amivel szinte a párjukat okolják?

Figyelt kérdés

Mert nem foglalkozott velem

Mert azt hittem már nem szeret

Mert azt hittem a barátomnak is van valakije

Miért nem lehet vállalni a felelőséget a teteinkért?

2016. dec. 1. 03:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

Ja ezek szerint nem lehet egy egész nemre ráhúzni. Ugyenis aki a másikat hibáztatja azért mert ő félrekefél, az egész egyszerüen idióta.

Viszont én is nőktől tapasztaltam ezt leginkább, nekem már a szemembe is mondták, hogy én lökte a másik férfi karjaiba, azzal, hogy volt pofám többet foglalkozni a szakdolgozatom írásával, mint a csajjal.

2016. dec. 1. 04:58
 12/29 A kérdező kommentje:
ez szerintem gyenge kifogás,jó hogy nem ültetted rá,nem?
2016. dec. 1. 05:01
 13/29 anonim ***** válasza:
A 11-es e nem ez. Az a tolerancia hianya a csajtol. Valoszinuleg nem voltatok egy mentalis szinten, ha ezt nem ertette meg.
2016. dec. 1. 05:06
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

Ja, persze... mert a pasik nem ezt csinálják! Még a szeretőt is azzal etetik, hogy már nem boldogok, nincs szex, elhanyagolja, stb.

Plusz a kizárólag férfias indokok a félrelépésre: szülés után lóg a melle, állandóan a baba az első, megöregedett (30 évesen), megbízott (+5kg), és állandóan bahogatja (hogy foglalkozzon a gyerekkel vagy vigye ki a szemetet).

Téged eddig csak nő csalt meg? De érdekes... a nőket meg a pasik csalják, és kifogásokat gyártanak hozzá.

Te érted ezt!?

2016. dec. 1. 05:57
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
A pasik is ezt teszik..
2016. dec. 1. 06:07
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

Miért találnak ki meséket, okokat?

Mert a megcsalt félnek nem elég, hogy egy jót akartam azzal a másikkal is dugni. Minden kép, akar magyarázatot, okot találni a megcsalt fél. Mondani kell neki valamit, mert követeli. Sem nő, sem pasi nem fogja azt mondani, azzal a harmadikkal is akartam egy jót szexelni. Ennyi, nem elég a megcsalt félnek.

2016. dec. 1. 07:24
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

Újabb hímsoviniszta, általánosító kérdés!

Érdekes, én nő létemre tudom azt mondani, hogy mindkét félnél van ilyen gerinctelen féref, aki a másikra fogja, hogy félreb..ott. Na de mindegy, volt már, lapozzunk!

2016. dec. 1. 07:26
 18/29 Költőnő? ***** válasza:
92%
Ezeket a kifogásokat férfiak is felhozzák, csak nem pont ezeket, de van egyezés
2016. dec. 1. 08:41
 19/29 anonim ***** válasza:
20%

Kettős mérce.

Tudod mindig férfi a hibás, és mindig a nő az ártatlan.

Ha egy férfi félrelép, akkor szemét aljas mocsok.

Ha egy nő félrelép, akkor szegény ártatlan nő biztos nem kapok elég szeretetet a párjától.blabla

2016. dec. 1. 08:48
 20/29 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mire jó, hogy egyesek mindig kiakarják mindenre hozni, hogy semmi sem jellemzőbb az egyik nemre, de ők ha nők, holnaptól állva pisiljanak, ha meg férfiak, akkor holnaptól menstruáljanak. Túl kéne lépni a túltolt pc álomvilágon és észrevenni a tényeket: Igenis, bizonyos dolgok jellemzőbbek az egyik nemre. Egyszerűen biológiailag és még szociálisan sem egyezünk meg. Az agyunk sem egyforma.

És igen, a nőkre jellemzőbb, hogy egy veszekedésben (pl. megcsalásban) még akkor is a másikra próbálják hárítani a dolgot, ha ők követtek el valamit. Biztos van valami pszichológiai oka, gondolom erősebbek a védelmező reflexek, gondolom a gyermekkel összefüggésben.

Mi férfiak, jellemzőbben ha lebukunk, próbáljuk nyugtatni a helyzetet, próbáljuk visszakapni a nőt.

2016. dec. 1. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!