Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most akkor akar valamit, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor akar valamit, vagy nem?

Figyelt kérdés

Szoval tömören...a barátom megcsalt 1 éve...nagyon megviselt mikor megtudtam, de még most is tagadja pedig egyértelmű...én is elkeztem találkozni egy fiuval..csoktol nem volt tobb de ugy érzem elkezdtem érezni valamit....ez a fiu elég ritkán van itthon a munkája miatt... a talik ota dumálunk de pár napja elég fura lett, ritkán ír vissza, olyan hideg, néha pedig ugy ir mint aki szerelmes... és nem értem...ma pedig egy mukkot sem irt pedig fent van, és tegnap azt irta hogy majd ma ir...jo tudom nem mindig van kedve az embernek dumálni...de ugy érzem már más csajjal van elfoglalva.... és nagyon rossz igy belegondolni....én nem akarok rá irni...mert egyszer megkérdeztem mikor dumáltunk hogy egyébként zavarom e?...és azt irta rá hogy nem zavarsz ha nem akarok beszélni akkor nem fogok hidd el :)... és most ugy néz ki nem akar...

De eléggé kivagyok már ettől, szeretném tisztázni hogy akkor mi is van , mi is lesz, vagy ilyesmi...de nem tudom hogy irjam le majd neki ..valaki tudna segíteni? :( ugy akarom h ne tunjon ugy mint ha oda lennék érte, meg ki lennék miatta, és ne vegye észre "rajtam" :(

2016. nov. 29. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennek mi ertelme, igy nyuglodni egy szar kapcsolatban mig a nyakadra hozod a kovetkezo rosszat? Tiszta lap, aztan ne gyotord magad ilyen hulye jatszmakkal meg titkos kapcsolatokkal mert a vegere csak egy gyomorforgato ribizli lesz beloled.
2016. nov. 29. 17:55
 2/4 IndokolatlanZámbóÁrp ***** válasza:
50%
Szeress úgy is, ha rossz vagyok.
2016. nov. 29. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én hagynàm a fenébe nem vesz komolyan !Te màr szeretnél komolyabbat ennél ő még csak irogat persze akkor ha akar beszélni !Ha jàrni szeretne veled akkor biztos hogy nem mondana ilyet hanem napi szinten keresné !
2016. nov. 29. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Halott ügy,sajnálom.
2016. nov. 29. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!