Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miről szól egy szalagavató buli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről szól egy szalagavató buli?

Figyelt kérdés
én voltam és az enyémen egész osztály ott volt táncoltunk ilyenek. beszélgettünk. volt 1-2 embernél több is.. a pia hatására.. barátnőmnek szombaton lesz,és mondta elmegy utána osztállyal egy buliba valami házikóba... mondta semmi se fog történni ne aggódjak,csak utzoljára együtt lesznek és ennyi.. de valahogy rossz érzésem van,megbízunk egymásban meg minden,de sok olyat hallottam ilyenkor az emberek pont azért mert utolsó nagy buli határtalanok,és nem törődnek semmivel. félek,hogy hülyeséget csinál majd,vagy fiúk akik ott lesznek velük.. nem egy bulizós típus,de mondta,hogy ráfér a kikapcs mert májusba érettségi ezért leissza magát kiengedi a gőzt. de sose csalna meg ezt mondta.
2016. nov. 28. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Kapásból szeritem ott kezdődik a gáz hogy leissza magát. Minek?! Csaj léttére elég cink. Te miert nem mesz el vele?! Engem hálistennek pont ilyen szalagavató bulin csaltak, azóta másik barátom lett akinek eszébe nem jutna nélkülem ilyenekre menni. Én se megyek nelkule. Nem csal meg?! Az enyem is ezt mondta 😂😂 mondd neki hogy menni szeretnél te is.
2016. nov. 28. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Bízol benne... Aha... Tök meggyőző.

Egyébként mi történne? Ugyanaz az osztálya lesz ott, mint akikkel egyébként egész nap össze van zárva. Ha nem igazán érdekli/érdekelte onnan senki, akkor mitől félsz? Ha meg van okod aggódni, akkor meg minek a kapcsolat?

Az meg szerintem mindenki szemében tök megalázó lenne, ha vele mennél- abban az esetben, ha senki más sem viszi a párját.

Engem is csaltak már meg, mielőtt ezzel vádolna bárki, de ez, amit leírsz, ez egyáltalán nem fedi a "megbízunk egymásban meg minden" fogalmát.

2016. nov. 28. 17:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Megbízom benne,de tudom,hogy milyenek az emberek,alapból nehezen bízom meg. én idősebb vagyok,messze is lakunk egymástól,így beszéltük meg. osztályról szól ez,nem rólam meg róla,mondtam neki érezze jól magát,de tudja hol a határ azért. azt mondta ez nem kérdés.
2016. nov. 28. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudja, hol a határ... ha nekem ilyen apáskodót szólnál be, nem lennénk együtt. Nem bízol meg te ebben a lányban.
2016. nov. 28. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
55%
OFF: Lol, első válaszoló, mi az, hogy csaj létére?
2016. nov. 28. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Isznak és jól érzik magukat. Ha megakar csalni akkor megcsal, ha nem aznap akkor máskor. De ha bízol benne akkor mi a kérdés?

Én is járok bulizni a párom nélkül, ha szerelmes vagyok és fontos a másik akkor a sárgaföldig is ihatom magam, meg odajöhet hozzám Brad Pitt akkor is nemet mondok.

Volt hasonló eset, nem egy srác tartotta könnyű prédának a telefonjára vigyorgó lánykát, én szépen elküldtem őket melegebb éghajlatra és teleszemeteltem a párom messengerét, szerencsétlen barátom reggel jó darabig olvashatta a részeg eszmefuttatásom.

2016. nov. 30. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!