Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szánalmasabb?
A pasi...
De amúgy a szerető. A szerető az szerető, ő tudja hogy milyen szemétláda a pasi. Viszont a feleség nem tud semmiről. (Gondolom.)
Szerintem a feleség. Mivel ő nem ad meg valamit a férjének,ő ezért megy félre.
Én szerető vagyok ,de nem tartom magam szánalmasnak,mivel sz@rok az egészbe bele,csak a szexért vagyok a pasival,nincsenek felé érzéseim.
5. Ez igaz! Ha minden tökéletes otthon,nem fog félremenni a pasi!
A férfi mondjuk azért aljas,mert ha nem stimmel a kapcs,váljon el! Ne csak a sz.ros gatyát mosassa az asszonnyal!
Ha valaki nem kap meg valamit a párjától akkor szólni kell neki vagy el kell hagyni! Nem megcsalni és ezáltal megalázni! Én voltam szerető, akkor nem foglalkoztam azzal hogy a másik nő mit érezhet. Fiatal voltam, nem is gondoltam rá. Mostmár idősebb fejjel hihetetlen bűntudatom van!
Amúgy meg úgy vagyok vele, hogy a karma visszacsap! Mindenki visszakapja amit adott!!
Megcsalt felesėgkėnt ûgy gondolom, a fėrjem.Sosem szåmīthattam rå semmiben, nem lehetett vele problėmåkat megoldani.Hogy nem lėptem, megvårtam, mėg meg is csaljon, az ėn hibåm.
De a nőjėt is szånalmasnak tartom mår, fiatalon szült, ėvekig 120kg volt, a fėrje ûgyis elfogadta.2 ėve lefogyott, a gyereke főiskolås, nem ėrdekelte, hogy a fėrjem kicsi gyerekkel hagy el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!