Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, mit csinélnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit csinélnátok ha felkeresne az, aki megycsalt?

Figyelt kérdés

Csalt folyamatosan, majd dobott.

Pár hónap elteltével felkeresett kufirc társnak,de közben van barátnője, amit tagad.

2016. nov. 26. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Van bőr a pofáján, jó vastag, hallod.

Ha szükséged van a cirkuszra más r**gyók miatt akikkel még hál, meg egy kis nemi betegségre amit összeszedsz majd tőle akkor kufircoljál vele. Én az anyjába küldeném vissza az biztos.

2016. nov. 26. 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
képébe röhögnék és ennyi
2016. nov. 26. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
*** Egyszer már megalázott azzal, hogy csalt aztán dobott, nem volt neked ez éppen elég ?
2016. nov. 26. 20:18
 4/13 A kérdező kommentje:

kufirc semmiképpen.

Első körben lealáztam,de folyamatosan rámír és felkavart.

Megírtam neki, hogy találkozzunk, beszéljünk át dolgokat, amiket úgy érzek nem lettek lezárva.

De már hülyének érzem magam. Nem tudom mit csináljak.

2016. nov. 26. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szoba sem álltam volna eleve ilyennel, azután, h szakítottunk a bukta miatt soha többé meg egy köszönés erejéig sem tudott volna elcsipni. Igy nyilvan ez sem derült volna ki, h mit akarna.. A lábam nem torolnem egy ilyen emberbe.
2016. nov. 26. 20:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezért ír rád, mert látja, hogy vevő vagy rá, csak kéreted magad. Mi beszélni való van arról, hogy más csajt, csajokat és azok p*náját jobbnak találta a tidnél és elhagyott (?)
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én képoen röhögném és lezárnám ennyivel. Találkozni vele, megbeszélni dolgokat? Ugyan minek? Nem érdekelne a mondandója.
 8/13 anonim ***** válasza:
Pofon verném
2016. nov. 26. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
Tökön rúgnám és szembe köpném!
2016. nov. 27. 10:06
 10/13 A kérdező kommentje:

A leányzónak beárulnátok az exetek?

Tehát mikor velem volt, akkor megcsalt a mostani nőjével. Most mikor vele van, meg jönne hozzám dugni.

2016. nov. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!