Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ugye jól gondolom, hogy csak azokat a nőket csalják meg, akik nem nyitottak a szexben sokmindenre?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 13:40
2/21 anonim válasza:
A megcsalások 99%-a nem a szexről szól. Ajanlom Almási Kitti Hűtlenségről szóló előadását youtube-on. Mármint ha érdekel az igazság. Nem mindenkinek esik jól szembenézni vele.
3/21 A kérdező kommentje:
Oké.
Hála a jó égnek nem vagyok érintett, csak egyre többször olvasom, hogy megcsalta a férje/barátja, aztán a legtöbbször kiderül, hogy bizony eléggé visszafogott volt a hölgy.
És nőként mondom, hogy olyan esetben nincs min csodálkozni.
2016. nov. 23. 13:43
4/21 anonim válasza:
Nem értek egyet. A megcsalás gerinctelen dolog és igenis van min csodálkozni rajta. Ha nem jó, ki lehet lépni a kapcsolatból. A no nem azért van, hogy a férfi minden vágyát kielégítse. Önálló személy, igényekkel és határokkal. Olyan társat kell keresni, ahol ezek egyeznek. Nem rákényszeríteni a másikat, hogy tegye meg, amit nem akar, különben megcsalom. Primitív ember viselkedik így.
5/21 anonim válasza:
Nem csak azokat szerintem. Viszont azt sosem értettem, hogy minek összeházasodni valakivel, vagy bármilyen komoly elköteleződésre lépni vele, ha nem illenek össze a felek az ágyban. Bár, itt is rengeteg ilyen kérdést olvasok, hogy "minden csillámpóni, csodálatos, isteni pasim van, imádom, eljegyzett, jövőre esküvő... de sosem tudott kielégíteni, már most havi egyszer sem szexelünk, és az is másfél percig tart, és amúgy a zokniját sem veszi le közben, és nem törődik velem. Hogyan lehetne ezen változtatni?". Na, ilyenkor nem lepődök meg, ha kisiklik a kapcsolat, csak némi agymunkával ezt meg lehetne előzni, és akkor nem kell elcsábulni a későbbiekben.
6/21 anonim válasza:
Mi beszelgettunk a parommal, hogy nincs-e barmi olyan vagya szexben amit nem csinalunk, de azt mondta neki minden oke igy. De egyebkent sem hiszem, hogy megcsalos "megoldast" valasztana. Szerintem abban az esetben sem jogos ez, ha az egyik fel nem nyitott valamire, lehet elobb szakitani aztan szexualisan is az emberhez illo part valasztani.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én is úgy gondolom, hogy olyan partnerrel szabad csak komolyra fordítani a kapcsolatot, akivel egyeznek az igények.
A megcsalás nem opció.
2016. nov. 23. 13:57
8/21 anonim válasza:
Nalunk ez ugy tortent h sosem mondta h analra vagyik,sot jokat rohogtunk a dolgon,majd valas utan egy evvel (megcsalt es elhagyott) kozolte h tudod koztunk amugy sem mukodott az anal...
Nema gyereknek anyja se.Sok minden extrara ra tudott venni az ezt koveto pasim,MERT KIMONDTA h mit szeretne.
En is ajanlom Dr Almasi Kitti videojat.
9/21 anonim válasza:
Huhúúúú.., méghozzá nagyon nagyon rosszul.
10/21 anonim válasza:
Nem. Vagy nem csak. korlátolt azt hinni,h ogy csak ez lehet az oka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!