Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez jó Taktikai lépés? Több lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó Taktikai lépés? Több lent.

Figyelt kérdés

Megcsalt a barátnőm szenvedek de megbeszéltük hogy megbocsátok,azt mondják ismerőseim enyire szeretem hogy vele maradok,ők azt tennék csaljam vissza ha szeret ő is velem fog maradni,ha nem akkor nem szeret ugy ahogy én őt.

vélemény?

2016. nov. 22. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Ne süllyedj le az ő szintjére!
2016. nov. 22. 16:57
 2/9 A kérdező kommentje:
ez is megfordult a fejemben
2016. nov. 22. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem jó lépés, ezzel csak az ő szintjére mennél le.
2016. nov. 22. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Miért csalnád meg ha szereted? Ovis szint... Hány évesek vagytok, és hogy csalt meg, csók, szex vagy mi volt?

A megbocsájtás lényege, hogy nem állsz bosszút, hanem "elfelejted" és élitek tovább az életetek. Ha nem tudod megbocsájtani, akkor meg minek vagy vele? Akkor tartsatok szünetet.

2016. nov. 22. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Jónagy papucs vagy ha egy ilyet megbocsájtasz, én innentöl nem tudnám tisztelni, se megbízni benne így azonnal elhagynám, vagy úgy megcsalnám mint a huzat és onnantól csak szexre tartanám.
2016. nov. 22. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engem a fėrjem csalt meg, nem tudom megbocsåtani.

Nem vagyunk egyformåk, te tudod, mi fėr neked bele egy kapcsolatba.

Őszintėn, ėn kidobnåm.Ha 20-30 ėves håzassågokban van fėlrelėpės, ės megbocsåt a megcsalt fėl, megėrtem.

De mėg håzasok sem vagytok, långolnia kellene a szerelemnek, nem fėlremenni.Mi lesz kėsőbb? Mit vårhatsz egy ilyen lånytôl?

2016. nov. 22. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

ez nagyon konstruktív, hogy visszasérted.

amúgy meg legyél vele őszinte. mondd meg neki, ha ettől megváltoztak a dolgok. mondd, ha levegő kell, ha nem esik jól a közelsége.

amúgy vágysz más nőre, vagy ez miért jó, hogy bántod őt, mennyiben segíti a visszatalálást?

arra biztos nem jó, hogy közelebb kerülj hozzá.

2016. nov. 22. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Max. a "tini párkapcsolatok" kategóriában... xD Figyi, egy megcsalást nagyon kevés kapcsolat él túl, és azok olyanok, ahol a felek már rég túlvannak a "taktikázáson" meg a játszmákon... nálatok nem fog menni. Egyszerűbb, ha szakítasz.
2016. nov. 22. 18:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Megbocsàjtottâl neki mert szereted !Ha megcsalod akkor fàjni fog neked is mivel szereted neked sem lessz kielégitőbb érzés mivel szendvedni fogsz !Ha neked ez kell akkor tedd !Ên ufy vagyok vele hogy aki eddig megcsalt szakitottam és ugy voltam vele nem àllok bosszút mert attol nem leszek tőle különb a szintjére nem süjjedtem le de a sors visszaadta megcsalta őt is az akkori pàrja és kidopta szóval ne aggódj mindenki visszakapja a sorstol a csapàst akinek fàjdalmat okozott!
2016. nov. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!