Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm de vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm de vissza akar jönni hozzám, azt állitja rájött, hogy engem szeret, higgyek neki?

Figyelt kérdés
Azt állitja,hogy ő azt hitte már kiszeretett belőlem de amikor félrelépt és elkezdett egy új kapcsolatot egy fiuval,rájött,hogy engem szeret,érti ezt valaki?
2016. nov. 22. 05:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszek a megcsalás utáni megbánásban..."megbánja", amíg ismét megcsal.

A barátnődnél mindössze annyi történt, hogy nem megfelelő pasival csalt meg.Ha megfelelő lett volna neki, most nem kéredzkedne vissza hozzád.Az újabb pasiig(kig) szükség megoldásként te is jó leszel.Nincs itt szó szerelemről, szeretetről részéről.

2016. nov. 22. 07:18
 12/19 anonim ***** válasza:
"Once a cheater always a cheater" Ezen gondolkozz el.
2016. nov. 22. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Már leírtak mindent, de azért én is hozzáteszem, hogy képtelen lennék visszafogadni, mert nem tudnám elfelejteni a megcsalást, és így a bizalmamat sosem tudná visszaszerezni. Akkor meg minek az egész? Amúgy voltam hasonló szituációban, de a lányt ezután csak szexkapcsolatra tudtam volna elképzelni, ám végül nem lett belőle semmi, és jobb is így...
2016. nov. 22. 08:35
 14/19 anonim ***** válasza:
50%

Én abban nem hiszek, hogy aki egyszer megcsalt, az máskor is meg fog, mert ez egyáltalán nem biztos. Van az a fajta, aki képtelen hűségesnek maradni, esetében ez valószínűleg igaz, meg van az is, aki alapvetően hűséges, de egyszer hibázott, és eszerint is kezeli a továbbiakat.

Az engem a visszafogadásban a megcsaláson túl az sokkal jobban aggasztana, hogy "azt hitte, kiszeretett belőlem". Erre komolyan ez a megoldás, hogy mással kezd el kavarni? Ha más mellett jön rá, hogy "ja, mégsem", akkor az nem szerelem. Oké, gondolom ellaposodott a kapcsolatotok, nem érezte azt a nagy lángolást, mint korábban (=azt hitte, hogy nem szeret), félrelépett, újra izgalmas lett az élete, valaki foglalkozott vele, hiszen új a kapcsolat, olyankor majdnem mindig minden tökéletes, és egy rövid időszakra boldog volt (=ja, de mégis szeret). Ez nem szerelem, ez ugyanúgy elmúlik, amint véget ér a kicsit is izgalmasabb időszak. Az izgalom és a pezsgés az, ami kicsit felhozta az érzéseit "szerelmi" szintre, és nem mondom, hogy hazudik, mert valóban hiheti azt, hogy egyszer szerelmes, egyszer meg nem, de te legyél már okosabb, és tudd, hogy ez nem szerelem, és az az ember, aki ha már nem érzi magát szerelmesnek, ahelyett, hogy ezt közölné a párjával és tisztességesen szakítana, inkább félrelép (majd visszatáncolna ilyen-olyan okokból), az se nem megbízható, se nem becsületes. Ilyen emberre én nem alapoznék, és ez megcsalástól független. Ha már volt az életében egy olyan időszak, ahol azt hitte, hogy kiszeretett belőled, akkor ez a mostani, amit érez, csak az elvesztésedtől való félelem, pánik, mint mikor egy betegségből lábadozunk kifelé, akkor a legnagyobb a lázunk, érted, itt is kiszeret belőled, már nem _úgy_ tekint rád, és mikor eljön a búcsú ideje, most a "legszerelmesebb"- ami inkább igazából csak a lezárásnak egy eleme.

Szerintem ezt értelmetlen lenne folytatni, de ez megcsalástól független. Egy-egy botlást még meg tudnék bocsátani, ha az tényleg olyan probléma tünete, ami orvosolható. Ez nem hiszem, hogy olyan probléma lenne, mert itt a probléma alapvetően az ő hozzáállásával van, ami nem fog változni, akármennyire is szeretnéd, és esetében egyébként valóban fennáll a veszélye, hogy máskor is megcsalna (hiszen máskor is ellaposodhat a kapcsolat, amit hasonlóan kezelne).

Na, száz szónak is egy a vége: én nem feltétlenül kételkednék a szavaiban, de az okait figyelembe véve biztosan nem fogadnám vissza.

2016. nov. 22. 09:34
 15/19 Noblesse Oblige ***** válasza:
69%

Mull Pashaval értek egyet. Ő lépet amit lépet. Megbántod téged, és elárulta a bizalmad. Ilyenkor mindig sérül valami, a kérdés, hogy képes vagy-e ezt elengedni vagy sem. Ha nem akkor lehet ő a továbbiakban a leghűségesebb nő is a világon a bizalom oda és ezzel együtt a boldog közös jövőé is.

Szerintem a világon a legnehezebb dolog egy ilyen árulást megbocsátani, túllépni rajta. Nagyon kevés ember tud ezen túllépni.

Bár én mint nő, intő jelnek tekinteném azt, amit a megcsalásnak felhozott. A barátnőd amolyan sodródjunk az árral típus. Ha úgy érezte kiszeretett belőled, és ahelyett, hogy szólt volna, (mert rád is tartozik), inkább megcsalt, és kb ez kellett ahhoz, hogy értékelni tudjon... az egy nagyon rossz előjel!

Az azt jelenti, hogy nem tudja értékelni azt ami van. Neki kell a felrázás, az új élmény, új ingerek, a "rossz", ahhoz, hogy értékelni tudja a jót. És ebben az a veszélyes, hogy ha megint gondja van, akkor hagyja, hogy legyen, nőjön és majd valamit vergődik rá, "felrázza" magát és akkor megint észreveszi, hogy mégiscsak jó dolga volt, csak annyira standard állapot volt ez számára, hogy nem tudta észrevenni, és így értékelni sem.

Ha meg is bocsátasz neki, akkor ezzel valamit kezdenetek kell. Mert egy újabb megcsalást fog generálni, és tenni sem tudsz ellene semmit, mert ő nem fogja fel mi történik vele, és a bajt sem érzékeli, csak hagyja megtörténni a dolgokat.

2016. nov. 22. 09:40
 16/19 anonim ***** válasza:
23%
Ez a "ha egyszer megtette, megteszi megint" egy hatalmas közhely. Páran leírták; ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Meg kell találnotok a probléma gyökerét, sok-sok beszélgetéssel le kell ásni a legnagyobb, legmélyebb sz..rságig, ami ide vezethetett, és aminek valszeg eddig nem is voltatok tudatában. Ez nem egyszerű, nem két perc, és nem valószínű, hogy sírás nélkül megússzátok. De ha sikerül, ha tényleg, igazán nyíltak, őszinték tudtok lenni egymáshoz (és saját magatokhoz !), akkor sikerülhet egy "új alapokra helyezett", az eddiginél jobb, mélyebb, őszintébb, "igazabb" kapcsolatot kialakítani. De ez csak akkor működhet, ha mindketten akarjátok, és csak úgy, ha a végén nem marad benned tüske.
2016. nov. 22. 10:03
 17/19 anonim ***** válasza:

És mi a probléma? Elkopik?

Megmossa és kész, olyan mintha új lenne!

2016. nov. 22. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:
A 9 válaszolóval értek egyet. Döntsd el te ne mások befolyásoljanak h hagyd el utána pedig hiányzik majd és boldogtalanok lesztek. És igen létezik megbánás. De aki nem csinált még hülyeséget az nem is tudja milyen ez.
2016. nov. 22. 12:47
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

A megcsalók azért szoktak visszakullogni a régi kapcsolatukba mert az újjal mégsem jött össze.

Én nem kérnék ebből.

2016. nov. 22. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!