Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a legjobb barátnőtök valakinek a szeretője?
A legjobb barátnőmről derült ez ki. 30 éves, gyönyörű nő, nagyon csinos és mindig nagyon fiatalosan, trendin, a legdrágább ás legmárkásabb ruhákban jár. Bármilyen férfit megkaphatna. Az utcán leszólítják, hogy van-e pasija. De neki egy jóval 50 feletti orvos kell, akinek családja is van. Mindig tudtam, hogy van valakije, mivel kizárt, hogy egy ilyen nő évekig egyedül éljen. Vártam, hogy majd elmondja, hogy miért titkolta eddig a kilétét. Már mindenre gondoltam, de erre azért mégsem. Annak az orvosnak van egy lánya, aki majdnem vele egyidős!
Óriásit csalódtam benne. Még magamat is hibásnak érzem, mivel a feleségével beszélőviszonyban vagyok. Most éppen elmentek, mert elvitte egy kicsit "randizni", ahogy a barátnőm fogalmazott. Ma éppen találkoztam a feleségével és a 10 éves lányukkal, azonnal az futott át az agyamon, hogy a férje a barátnőmmel most száll fel kb a repülőre.
Ne mondjátok azt, hogy az ő dolga, mert tudom. De a barátnőm! Hogyan értessem meg vele, hogy ez senkivel szemben sem igazságos. Ő majd gyerekeket akar, de nem érti, hogy ez a férfi ezt nem adja meg neki. Oké, hogy fizeti a csini ruhákat, de ezért évekig egy ilyen kapcsolatban lenni? Mit mondhatnék neki? Ti mit tennétek? Hogyan reagálnátok egy ilyen "hírre"?
Az egyik legjobb barátnőm volt ilyen kapcsolatban. Az mondjuk kicsit más volt, mert az akkor buta 20 éves kis csitri barátnőm összejött egy 47 éves háromgyerekes családapával, aki ráadásul azért annyira nem is keresett jól, és tényleg csak bujdostak a pasi kocsijában meg a barátnőm albérletében, tehát semmi "randizás", semmi drága ruhák vagy hasonlók, csak a bujdosás, titkolózás, meg a szokásos szöveg, hogy "a feleségével már külön hálószobában is alszanak". Aha, persze... Hiába mondtam neki (természetesen hozzá hasonlóan buta 20 éves csitriként) hogy ez sehova sem vezet, úgy volt vele, mint itt a harmadik válaszoló, hogy ha ő nem, akkor majd lesz más, nem az ő felelőssége hűségesnek lenni más kapcsolatában (ezzel mondjuk azóta sem tudok vitatkozni), és amíg így fiatalon jól érzi magát, addig miért ne? De ők nagyjából fél-egy év után abba is hagyták az egészet, lassanként egymásra untak és megszűnt a dolog kettejük között. Nagyjából ennyi időre a barátnőmmel olyan havi egy "szia, hogy vagy? szia, kösz jól" jellegű interakcióra csökkent le a barátságunk, mert annak ellenére, hogy az érveivel szembeszállni nem tudtam, nem értettem egyet vele és nem támogattam ezt az egészet.
Az a helyzet, hogy a te sem tudsz ellene semmit tenni. Vagy ott állsz mellette és folyamatosan mondogatod, hogy mennyire elcseszi az életét, amivel azt kockáztatod, hogy elege lesz belőled és ezért szűnik meg a barátságotok, vagy hozzám hasonlóan kimaradsz az életének ezen részéből (és úgy akkor elég sok másikból is, mert a párkapcsolat ugye sok területen behálózza a mindennapjainkat), és elfogadod, hogy felnőtt ember, feltehetően ő maga is végiggondolta a lehetséges előnyöket-hátrányokat, és a körülményekhez képest felelősen eldöntötte, hogy ő így teszi tönkre az életét. Mondhatod neki, hogy ha a pasi tényleg el akarna válni, tényleg ott akarná hagyni a feleségét, tényleg annyira rossz lenne az a házasság, akkor már rég megtette volna, de valószínűleg ő is tisztában van vele, sőt, az sem biztos, hogy az öregúr hitegeti egyáltalán ilyesmivel. A barátnődről nem tudjuk, hogy tényleg akar-e gyereket a közeljövőben, ezt csak te gondolod a fejébe, az is lehet, hogy neki ez nem célja. Nem tudom, mindenesetre azt mondhatod neki, hogy ezt nem támogatod, több oldalról sem, de többet nem nagyon tudsz tenni, mert hát helyette mondjuk a feleséggel beszélni, nagyon nem lenne szép húzás (megtehetnéd, de akkor gyakorlatilag garantált a barátságotok végleges megszűnése, és nem tudni, hogy a feleség mennyire van tisztában már alapból a helyzettel- azért hogy évekig ne tűnjön fel neki, hogy a férjének szeretője van... Az gyanús-, szóval nem biztos, hogy ezért megérné kiborítani a bilit).
Én leépíteném a piccsáb@. :D Egy ilyen emberrel mit kezdjek? Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, ahol figyelembe tudnám venni a véleményét, tanácsát, mert annyira ostobának tartanám, hogy semmiféle örömet nem okozna a vele való kapcsolattartás. Egyik gyerekkori barátnőmet azért építettem le, mert pofátl@nul lehúzta és kihasználta a barátját. Az ilyen embereket egyszerűen kerülöm.
De persze támogatod, ugye? Hogy közel tudj maradni a tűzhöz és olyan híreket hallj, amiktől azt érzed, hogy "Na végre, valakitől még én is jobb vagyok, jeeeeeeeeeee". :D
Ebből látszik, hogy te valójában biztosan senkinek nem vagy a legjobb barátja. Ha valaki fontos neked és meglátod azt, ahogy elb*ssza -jelenesetben ráadásul szó szerint- az életét, akkor azt nem akarod szótlanul tűrni.
Nyilván nem fogom fenyegetni, hogy elmondom, hogy vagy nem állok vele szóba ezek után. De ha lenne bármi módja, annak, hogy esetleg felnyissam a szemét, akkor arról tudni szeretnék, mert egy barát aggódik a másikért, és a másik ezt nem úgy veszi, hogy az életét akarják helyette irányítani. Mármint ha barátokról van szó.
Egyébként gyereket tényleg szeretne, mert már konkrétan tervez dolgokat, hogy majd mit hogyan szeretne. Beszéltem már vele erről, amikor kiderült. Próbáltam rájönni, hogy mi az, ami ennyire vonzza abban a férfiben. Hát egyelőre nem látom.
Van egy olyan érzésem, hogy valójában az ami tetszik neki, hogy ennyire elhalmozza mindennel. Mindent megad neki, és mindent elkövet, hogy nehogy a barátnőmnek elege legyen.
Igazatok lehet, megvárom amíg szakít vele. Csak bízom benne, hogy nem túl későn dobja és a barátnőmnek még lesz ideje talpra állni.
Ne legyetek már ilyen ítélkezőek!Persze, butaságot csinál, de ki nem tett már olyat életében amire aztán rájött,hogy nagyon nem volt helyes?
Ráadásul szegény barátnőt is szidjátok amiért aggódik a legjobb barátnőjéért.
Ez természetes, hiszen azért barátnők!
Az életébe nem szólhat bele, de a véleményét - legalább egyszer - elmondhatja, észérvekkel, bár hiába teszi, ez meggyőződésem.
Tőlem lehet 100 éves is, ha egyszer fontos nekem, akkor megpróbálom megértetni vele, hogy mit csinál.
Nem azt mondtam, hogy ezt most már napirendre céloztam kitűzni és hogy most már másról sem fogok vele beszélni. Természetesen el fogom fogadni a döntését, de most még kb abban a fázisban vagyok, hogy hátha véget vetne ennek.
Nyilván őt fogom választani, bármennyire is ég a képemen a bőr egy-egy olyan találkozásánál, mint a mai a feleséggel. ÉS annyi eszem van, hogy őt nem hozom választási helyzetbe. De azért ne tegyünk már úgy, mintha normális lenne egy szép, értelmes 30 éves nőtől ez az életforma. Mindjárt az lesz, hogy én vagyok a maradi és ő a haladószellemű, csak én ezt nem látom...
Baràtoktol ments meg Uram,az elenségeimmel elbànok magam.
Rendbe van hogy a baràtnöd,de egy felnött nô és majd eldönti mit akar. Irigyled esetleg?
Mondtad màr neki a véleményed? Ha igen ne mond neki töbször,had csinàljon amit akar.
N25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!