Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves vagyok, közel egy éve együtt vagyok egy 26 éves pasiva (életem szerelme), de csal egy 33 éves, férjes nővel, mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A nő szeretője két éve(fullos nő),hogy tudnàm kiiktatni ezt a nőt az életünkből?
Àllítólag nem szexelnek màr régóta,csak talàlkozgatnak,moziba,étterembe jàrnak havonta 1X-2X,de engem ez nagyon zavar.Mit kéne tennem??Az előttem lévő csajàt is csalta ezzel a nővel,de engem nagyon szeret.
2016. nov. 18. 20:01
11/27 anonim válasza:
Összeházasodtok,aztán röpke,xaros 10év múlva te már egy vén ribi leszel,és lecserél egy fiatalra.Szép kilátások egy boldog házassághoz,sok sikert:-)
UI:Ha az idősebb nő nem lenne jobb nálad nem csalna vele;-) De kell szakács meg házvezető nő is:D
12/27 A kérdező kommentje:
Bérgyilkost hol lehet bérelni?
2016. nov. 18. 20:25
13/27 anonim válasza:
Mikor en fiatal voltam, a pentek esteinket nem a gyakori elott trollkodtuk el. Te se tedd.
14/27 anonim válasza:
fárasztó vagy agyhalott.inkább verd ki.
15/27 anonim válasza:
bérgyilkost? de ez nem a bérgyilkosbérlés menüpont. ott kérdezd...
17/27 anonim válasza:
De meglepő. Újabb nő akinek zsánere a hűtlen tahó. Komolyan ez olyan egyedi, hogy már-már világszenzáció
18/27 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy továbbra is egy megcsalt nő legyél, akkor a pasit kell kidobni a francba. Ne legyél már ennyire igénytelen, hogy ezek után vele maradsz. Miért a nő a hibás? Miért ő a ribi? Ő volt hűtlen hozzád? Nem. Ha a pasid nem a farkával gondolkodna, és valóban szeretne téged, akkor nem csalna meg, és nem lenne semmi probléma.
19/27 anonim válasza:
Ezt egy unatkozó kisfiú írta ki. -.-"
20/27 anonim válasza:
Nem bérgyilkost kell bérelni te hülye pitsa hanem gerincesnek kell lenni,elé kell állni és a szemébe mondani,hogy mi böki a csőröd.Vagy félsz,hogy kiszaggatná azt a pár szál hajad meg kikaparná a szemed,és kopaszon még ennyire sem kellenél a pasidnak?;-) A bérgyilkos bérlése bűncselekmény,jelenteni kéne ezt a kérdéskét a zsaruknak,hogy nézzék ki a IP címed és tőlük is megkérdezhetnéd,hol lehet bérgyilkost szerezni...Arról nem is beszélve te debil,hogy ha megöletnéd és lecsuknának,tudod mit kapnál a női böriben?Pont az ilyen kis nyomorékokra várnak bent;-) Bár nem jutnál el odáig mert ha a "bérgyilkosnak" van esze elveszi a borsos fizettséget a "munkáért",aztán téged pitsán rúg és lelép a pénzzel.És mit csinálsz te agyatlan??Szólsz a zsaruknak,hogy meg akartál öletni vele valakit,ő meg lelépett a pénzecskéddel?:-)Bár belőled kinézem.De én a "bérgyilkos" helyében csinálnék felvételt az "üzletről" és zsarolnálak vele,hogy ha nem fizetsz még többet a rendőrségen fog landolni:-) És miután több hónapig jól megkopasztottalak,tényleg elküldeném a rendőrségre,és te mennél a sittre a 130 kilós Lakatos Britniszpírsz keze alá,a pasid elvenné a nőt,én/a bérgyilkos meg nyaralnék egyett a pénzedből.:-) Látod milyne segghülye vagy? És azt felfogtad egyáltalán hogy egy embert akarsz ölni,egy életet kioltani??Száz virsli sem ér annyit hogy meghaljon érte valaki,pláne nem egy olyan aki azzal nem tisztel meg téged hogy a gatyájában tartja a farkát.Ha nem vennéd észre itt te vag útban,nem a nő,neked kéne félreállnod.De ahhoz persze kell ész...önbecsülés...méltóság...és egyéb útszéli banálitások:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!