Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Melyik lenne számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne számotokra fájdalmasabb?

Figyelt kérdés

Ha a párotok egy nálatok szebb nővel csalna meg, ha egy idősebbel, csúnyával vagy ha olyannal, aki nagyon hasonlít rátok?

Tudom, mindegyik rossz, de szerintetek melyik a legrosszabb és miért?

2016. nov. 14. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mindkettö ugyanugy fajna,es repülne ahogy kell.ha csunyabbal akkor nem ertenem miert tette de egy jele annak h lehet barki ha felall barki jo neki!!igy maskor is megteheti es megisfogja!ha szebbel csalna meg...hat az is rosszul esne,magamban keresnem a hibat h en nem vagyok eleg neki,nem vagyok olyan szep nincs olyan alakom!es bepanikolnek h a pasim egy tenyleg szep bombanovel együtt volt,h megtudta szerezni,ez ketelkedest okozna nekem,es mindig attol felnek h jön egy szebb lany es elcsavarja a fejet!bar mindenkez alkalom utan szakitanek,ismerem agam es sose tudnak bizni ujra benne es igy szamomra ertelmetlen lenne a kapcsolat
2016. nov. 16. 11:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha csunyábbal sajnos volt benne tapasztalatom!én nem vagyok csúnya de valahogy mikor egy csunyàbbal akkor nem értettem mi fogta meg benne!
2016. nov. 21. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi tetszett meg a csajban ez szar érzés volt de elfogadtam !
2016. nov. 21. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha egy csúnyább férfival, VAGY ha egy tahó bunkóval, aki személyiségében rosszabb nálam.

Buta, tahó, bunkó, érzéketlen, és mégis oda adja magát neki, és őt választja helyettem...

PLUSZ még ha idősebb nálam 17 évvel a férfi.

Én 20 vagyok a lány 19 és a pasas 37... az nem egy szívderítő tény. és mindemellett tahó, ahogy leírtam. Megtörtént ;)

Csoda jó volt megtudni. Fekete foltokat láttam a dühtől és csillagokat. Szerintem a vérnyomásom befolyásolta a látásomat. Nem kívánom senkinek ;)

2017. márc. 21. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!