Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lenne számotokra fájdalmasabb?
Ha a párotok egy nálatok szebb nővel csalna meg, ha egy idősebbel, csúnyával vagy ha olyannal, aki nagyon hasonlít rátok?
Tudom, mindegyik rossz, de szerintetek melyik a legrosszabb és miért?
+ 1 bónusz, ha egy férfivel csal meg :D :D
A mai világban... O tempora! O mores!
4-es bocs, de nagy butaságot írtál ....!
Mindegyik lehet legrosszabb kategória, ha szereted. Ha nem akkor egyik sem fog érdekelni, hidd el.
Pl ha csúnya akkor, hogy "ráadásul egy ilyennel?" , ha szebb akkor "de csúnya vagyok!" ...........
De nálunk (bár nem megcsalás volt, de mégiscsak "utód") az volt, hogy büszkén kihúztam magam, vagyis bevallom örültem, hogy talán lehet jobb nő vagyok bizonyos szempontból. Ebből következően talán az lehet zavart volna jobban ha jobb nője lesz. Aztán ki tudja ....
És ha egy tanácsot elfogadsz, hasznosabb ha ilyen esetben azon gondolkodik vki hogy lépjen tovább, nem az, hogy mi (lenne) a bántóbb.
Helyzet ugyanaz.
Szal ugyanannyira.
Igen, mindegyik rossz.
Se talán,ha idősebbel,és / vagy csúnyábbal csalnak meg.
Mert ha hamvasabb,szebb,se esik jól, de valahol "érthető" bár nem ez a legjobb szó rá...
Engem annó azért csalt meg a férjem, mert elhidegültem tőle, úgy érezte már nem szeretem.Felajánlkozott neki egy 17 évvel fiatalabb nő,(képeken láttam anno) de lapos mellű,ritka hajú, ragyás, pattanásos arcú volt...Gondolom, felturbózta magát, nem így ment a légyottokra...
Ő volt kéznél, vele vigasztalódott, jobb nem akadt.
Én se vagyok bombázó, de nagymellű, dús,hullámos hajú,és tiszta arcbőrű vagyok...
Fájdalmas volt.
De még a bombázó manökeneket, és színésznőket is megcsalják, sajnos...és nem mindig jobbal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!