Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ezt az idézetet mire értsem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az idézetet mire értsem? A barátnőm küldte fb-on nekem.

Figyelt kérdés

Elözménye annyi volt,hogy különmentünk,mert megismerkedett

valakivel,de visszatért hozzám

a régi pasijától mondván engem szeret.

"Az egyik legfájdalmasabb dolog,amit valaha átéltem,

az volt,hogy eltemettem a saját érzéseimet azért,

hogy másoknak megfeleljek"

2016. nov. 14. 12:32
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Ha ló nincs jó a szamár is?
2016. nov. 14. 12:35
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Ezen az idezeten mit nem.lehet erteni?
2016. nov. 14. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, és ne is foglalkozz az idézettel. Kérdezd meg, hogy pontosan mire gondolt, egyszerűen, világosan. Nem szabad félreérthető hülyeségek alapján következtetéseket levonni.
2016. nov. 14. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:
azt mondta hogyha egyedül lenne mint szingli akkor valszeg másképp élne,ő erre gondolt.
2016. nov. 14. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez nem valami hizelgő. Ezek szerint veled sem él úgy ahogy szeretne?
2016. nov. 14. 16:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem az van hogy a masik pasival csak próbâlkozott és vmiért különmentek és megbànta hogy téged elhagyott érte !Nem hinném hogy őrülten szerelmes lenne beléd de sztem megjött a jobbik esze !De akit le cseréltek egyszer azt lefogjàk màskor is cserélni sztem ne éld bele magad!
2016. nov. 14. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
komolyan nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. mi honnan a frászból tudjuk hogy mit jelent. őszintén ha ilyet kapnék a csajomtól akkor először megkérdezném, hogy jól van-e. Aztán ha azt mondja hogy ezt komolyan gondolja akkor kétségeim támadnának, hogy normális-e. Ha te vagy akinek meg kéne felelnie, akkor azért. Ha nem te vagy, akkor meg azért. Egyébként is kik azok a mások? Nyilván te is benne vagy, de ki még? Nem teljesen komplett aki ilyet ír, még ha coravecz noránál is olvasta.
2016. nov. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!