Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megcsalás megbocsájtható?
Nehéz téma ez a megcsalás.
Minden megbocsájtható,csak te tudod eldönteni,hogy fel tudod e dolgozni, egyáltalán akarsz e megbocsájtani,megéri e neked.
Ahogy idősödöm egyre másképpen látom ezt a dolgot,míg 3-5 éve azt mondtam volna,hogy nincs megbocsájtható megcsalás.azonnal szakítanék....ma már egyáltalán nem merem ezt így kijelenteni.
28/N
Itt az emberek zome mar kevesebbert is valasra buzdit, ami 3 gyerek eseteben nem kene, hogy elso lepes legyen. Ha alapbetoen jo a hazassagotok, akkor adnek meg egy eselyt hibaztatas es gyanusitgatas nelkul. Hozzateszem, a dolog nem lep meg h megcsalt leven te voltal az elso az eleteben, massal sosem probalta ez logikus, plusz bepanikolt a kora miatt.
Ettol meg szeret, csak ember es kovet el hibakat. Itt azert evtizedes hazassagrol van szo, 3 gyerekkel, szoval sztem ezt gondold meg mielott a valas mellett dontesz. Ha tenyleg csak ez volt a baj, es ezt leszamitva rendben vagytok, akkor hulyeseg elvalni, akkor dolgozni kell azon h mukodjon es minden visszalljon a regi kerekvagasba, illetve h jobb legyen.
A kerdes az, h szereted e annyira h tul tedd magad rajta, vagy nem igazan. Fel szivvel, fel akarattal nem megy. Terapeuta tud segiteni, en egy ilyenert, ennyi ev utan 3 gyerekkel nem boritanek, de ez en vagyok, es ezzel azert nem vagyok egyedul (csak a gyakorin, de az nem mervado:-)))
34/N
Te tudod, érzed, meg tudod e bocsátani,ne foglalkozz mással, mit mond.
Én csak annyit tudok mondani, az én szüzességemet is a férjem vette el.Ritka dolog. Hát még az,hogy mi 23 évet húztunk le, voltak mélypontok.Mégse én "lettem kiváncsi",mint a nejed, hanem a párom élt egy felkínálkozott lehetőséggel,úgymond.
Simán ki lehet bírni egy férfi mellett, de ez én vagyok, a nejed meg a nejed...
Szerintem nincs olyan, hogy "megbocsájtható megcsalás" vagy "nem megbocsájtható megcsalás". A megcsalás az megcsalás, ami szerintem megbocsájthatatlan.
Ha a házasságban unalom van, akkor szépen le le el ülni a popsira és megbeszélni, nem pedig félrekefélni! Ha nem megy a dolog, akkor szakítani kell, de akkor sem az a megoldás, hogy megcsalod a masikat. Erre nincs kifogás, se mentség. Nem kell félrebeszélni, aki képes a másik háta mögött (akit elvileg szeret) félredugni, az szimplán egy gerinctelen ember, nem kell ezt szépíteni.
Páros lábbal rúgnám ki a nejed, azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!