Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha szeretném, hogy velem csaljanak meg valakit?
Annyiból normális, hogy van magyarázat erre a vágyadra. Izgalmat szeretnél, meg azt hogy nagy kannak érezd magad aki még a foglalt nőket is megszerzi. Egyébiránt nem normális, mert pikáns izgalmakat kereshetsz máshol, épelméjű embernek nem jut ilyen eszébe. Meg nagy kannak is érezheted magad más módon.
De nőben is vannak ilyenek mint te, sőt szerintem több, bár ki tudja.
Bárhol kereshetsz ilyen nőket. Csak társkeresőn nem, de élőben igen. De a viszony-hu-n pl. próbálkozhatsz.
Nem olvastam végig, azt se tudom, nő vagy,vagy férfi...
Nem,nem normális egyátalán.neked nincs lelkiismereted?nem lenne bűntudatod?Örülnél, annak, hogy a szeretőd férje laposra verne,vagy a felesége megtépne?zaklatna, írogatna, hívogatna,stb?Hiányzik neked a bonyodalom az életedbe?Igen unalmas lehet az életed,sajnállak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!