Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

De a helyzet bonyolult. Némileg én is hibás vagyok, mert nagyon elhanyagoltam az utóbbi fél évben. Ő is erre fogja rá, és valahol ebben igaza is van. Kevés időt töltöttem vele, és sokszor azért is könyörögnie kellett. Sokszor leléptem idő előtt, pedig nem is volt mindig fontos dolgom. Nagyon sokszor megbántottam szóban.

Az volt a csúcs, mikor el kellett utaznia egyszer két hétre, ő meg előtte velem akart tölteni 1 napot és az éjszakát. Egy apartmant is kivett csak azért itt Pesten. (nálam most nem lett volna megoldható). Szóval a lényeg hogy készült erre meg minden, én meg nem voltam hajlandó szexelni vele, mert nem volt megborotválkozva ott lent. Elment a kedvem az egésztől. Ezen jól meg is sértődött. Másnap meg nem is kísértem ki a reptérre.

Ezek után, ezen a két hetes útján csalt meg. Ő mondta meg, bár úgy kellett kiszedni belőle. Rendesen ki is akadtam rá. Ő szeretné folytatni és szeretné, hogy megbocsátsak neki.

Tisztában vagyok vele, hogy én is hibás vagyok, de még is nagyon nehéz nekem ezt elfelejtenem.

Szerintetek jogos lenne ha kidobnám ? Vagy érthető, amit tett ?

2016. nov. 10. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

"Sokszor leléptem idő előtt, pedig nem is volt mindig fontos dolgom"

Meg ő se volt fontos :D Ne erőlködj haver. Találsz jobbat nála.

2016. nov. 11. 01:50
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
nem volt szex persze,elment két hétre romantikázni egy csávóval,ne aggódj orrba szájba volt minden,csak esetleg jólesik téged szivatnia még.
2016. nov. 11. 01:51
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Őszintén, a nő helyében dobnálak ki. Valahol a 4 éves ovis nyafogó kisfiú vagy. Veled marad, meg is érdemli a további szenvedéseket.
2016. nov. 11. 07:34
 14/20 anonim ***** válasza:
78%
Érthetetlen modon ragaszkodik hozzád ez a lány pedig te s-arba se veszed.
2016. nov. 11. 07:56
 15/20 Szergej55 ***** válasza:
Mindenképp szakítsatok, akár jogos, akár nem, ezt baromság folytatni.
2016. nov. 11. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
Jó nagy paraszt vagy ember. Azért nem szexelni vele, mert nem borotválkozott meg? hahaha elmebeteg állat, neked nem való nő!
2016. nov. 11. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

#14 +1

Majd mas elvezi az odaadasat szorosen is.

Tudod ki ki konyorogne neked szexert....

2016. nov. 11. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
96%

Bár elítélem a megcsalást, nem csodálkozom, hogy megtette, bár inkább ki kellett volna vágnia, mint az a bizonyos macskát, miután ilyen gusztustalan módon bántál vele.

Szakítsd vele. Nyilvánvalóan nem szereted, elhanyagolod, ő is boldogtalan, most már a bizalomnak is lőttek.. Ennek a kapcsolatnak egész pontosan semmi értelme.

2016. nov. 11. 11:05
 19/20 anonim ***** válasza:
30%

".Szex nem volt."

Jó h*lye vagy... persze, te meg el is hiszed. Mind azt mondja, hogy nem volt semmi, aztán mégis. :D

2016. nov. 11. 16:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti nap "tűnt el" a barátnőm,úgy értem nem volt elérhető.Azelőtt nem is tudott volna a másik sráccal lenni normálisan,hiszen végig tartottuk a kapcsolatot(skypeon lógtunk végig).És nem az a nimfomán tipus.Nekem is mindig arról panaszkodott,hogy csak a szexre kell nekem,mindig csak azt akarom,szeretet meg nem kap tőlem.Szóval elhiszem neki,hogy nem feküdt le a sráccal(meg nem is lett volna lehetőségük hol,de ebbe most nem megyek bele..)
2016. nov. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!