Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Vaj van.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vaj van.

Figyelt kérdés
Nagy bajban vagyok. Nem tudom mit tegyek. A barátom egyik haverja, aki amúgy lány, de ez nem releváns, befeketített a barátom előtt. Én is ismerem egy nagyon aranyos csajszi, jóban voltunk. Oda jár egyetemre ahová én, csak sokkal idősebb és másik karon van. És írta, mondta a barátomnak, hogy látott engem egy pasival, de úgy, hogy az már a barátságba nem fér bele. Közben meg tisztára magányos vagyok egyetemen. 😂 Mondtam a pasimnak, azt kellett volna reagálnia, hogy minek hord össze marhaságokat, és meg kellene bíznia bennem. Na aztán ez úgy-ahogy elült, hogy jó, rosszul látta. De a lány attól kezdve tuti nem bízott bennem, azt hitte egy szemét vagyok aki átveri a havercsávóját. De aztán történt egy nap, hogy a lány fényképet küldött... És most nagy baj van. Kajakra a csaj bakancsos mint én, hasonló fekete, pufi, hosszú, kapucnis, prémgalléros télikabátja van mint nekem, feszülő farmer és vékony lábak, szőkésbarna haj. Még én is azt hiszem én vagyok a képen. Az lenne a megoldás ha közös képet lőnék vele? De nem látom őt.
2016. nov. 6. 16:52
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Hát ha van kenyered akkor vajas kenyeret tehetsz.
2016. nov. 6. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Egyetemisták...
2016. nov. 6. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyetemisták??????????

:DDDDDDDD

2016. nov. 6. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez k**va jó :D
2016. nov. 6. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
EZ nagyon vicces ne haragudj. Kicsit filmbe illő. Tuti nem kamu az egész? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. nov. 6. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Havercsàvója!?Sztem csak a pasidra hajt de hiàba bizonygatod ha a pasid megbízik benned és hisz neked akkor nincs mitől tartanod !Mondjuk én követnêm ezt a csajt és lefényképezném és megmutatnàm a pàrodnak hogy hasonlitotok és hogy direkt csinàlta így majd a pasid is ràjön hogy kavar!
2016. nov. 6. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az ikertestvéred akitől elszakítottak kiskorodban. Mert anyádéknak nem lett volna pénzük mindkettőtöket egyetemre küldeni.
2016. nov. 7. 22:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha te nem látsz még egy ilyen csajt az egyetemen, akkor bizony te vagy az, nincs mese.

Titokzatos memória-kiesés? :D

Viccet félretéve, ha a pasid jobban bízik a másik csajban, mint benned, akkor tényleg nincs más megoldás, mint felkutatni a "hasonmást", és közös képet lőni. Azért vedd hozzá, hogyha a pasid nem akar bízni, akkor a közös képre is simán mondhatja, hogy bekamuztál, megkértél valakit, hogy öltözzön így...

2016. nov. 8. 19:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!