Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan nyugodhatnėk meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyugodhatnėk meg? Hogyan ėrtessem meg a fėrjemmel, hogy ne kīnozzon tovåbb?

Figyelt kérdés
A fėrjem 2 hônapja megcsalt, azôta is együtt van a nővel.Ha jön a fiunkhoz bicskanyitogatô môdon viselkedik.Ma mår ordītottam vele, zokogtam,annyira fåj.
2016. nov. 5. 14:44
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Nagyon nehéz lesz de próbáld túl tenni magad rajta,hisz most ő úgy érzi feletted áll mert tudja fáj neked.Ne menj bele vitákba mert még jobban megfog bántani,mert azt érzi ő most mindent megtehet veled szemben.Légy erős tudom néha könnyebb néha nehezebb de próbálj erős lenni és nem mutatni neki mennyire fáj.
2016. nov. 5. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
25%

Kérésből nem valószínű hogy ért. De a gyötrésből igen. Például ha a fiad kimutatja neki hogy nem szereti mert megcsalt téged. Ahogy a szüleid is fokozhatják hasonló módon a lelki gyötrését. Vagyis ha a negatív viselkedése komoly hátrány és nem előnyt jelent számára. Megkérheted a hozzátartozóidat és ismerőseidet is hogy segítsenek "gyötörni". Például ha olyat mondanak neki hogy "Van otthon egy kis romlott borom, kéri, szívesen adom, magának még jó lesz."

Vagy enni sem adtok neki, miközben még a háziállatokat is finom falatokkal etetitek. Komoly gyötréseket lehet kitalálni amitől "megpuhul" és leesik a magas lóról.

2016. nov. 5. 15:08
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
És ha sok ember gyötri lelkileg, akkor elgondolkodik hogy mióta negatívan bánik veled azóta valahogy mindenki ellene fordult. Sőt még a mindennapos kellemetlen élményről is azt fogja gondolni hogy ellene fordult az egész világ. Meg fogsz döbbenni hogy milyen kezes bárány lesz belőle.
2016. nov. 5. 15:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi nektek.
2016. nov. 5. 18:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Īrjatok mėg, annyira rossz, most is sīrok.

Nem bīrom.Nem elėg, hogy megcsalt, miėrt ėlvezi ha bånthat?

2016. nov. 5. 20:05
 6/12 anonim válasza:
Én az egyes vagyok ne sirj tudom nehéz mert én is sokat teszem de gondolj arra ,hogy lesz majd egyszer valaki aki nagyon fog értékelni lehet pont ő.Ne keseredj el nem szabad tudom nehéz mert én is igy vagyok mint te de mindennap reménykedem,hogy holnap jobb lesz.Legyél erős fela fejjel.
2016. nov. 5. 20:32
 7/12 anonim ***** válasza:

Hogy érheted el, hogy ne kínozzon?

Úgy ha látja rajtad a közönyt. Ne mutasd ki, hogy szereted még. Tettesd,hogy szarsz rá.

2016. nov. 5. 21:36
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek.Tudom, hogy a közöny a megoldås, de el kell oda jutni.Mėg idő.
2016. nov. 5. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Szia.Én is hasonló helyzetben,bár talán mi tudunk normálisan beszélni,de nálunk is most derült ki,hogy megcsalt,szerelmes,és költözik el.Hát mit ne mondjak,nagyon car egy érzés.
2016. nov. 6. 08:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Kitartåst! Idővel talån mindannyiunknak könnyebb lesz.
2016. nov. 6. 11:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!