Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tehetném jóvá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném jóvá?

Figyelt kérdés

Egy hatalmas hibát követtem el. Lefeküdtem a testvérem barátnőjével.

Sokat ittam, és a lány nagyon rámenős volt. Ezek tudom, hogy nem kifogások. Mit tegyek?

Ne mondjam el, vagy ha mégis kiderül tagadjam le, vagy legyek őszinte?

2016. nov. 1. 19:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Mond el a tesódnak! Egészen biztos, hogy nem fog neki örülni, sőt kiakad. De ha veled megtette a lány, akkor mással is lefog feküdni. Azt meg ne akard tesódnak, hogy egy olyan csajjal legyen együtt, aki megcsalja össze vissza.
2016. nov. 1. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
63%

"Azt meg ne akard tesódnak, hogy egy olyan csajjal legyen együtt, aki megcsalja össze vissza."

Mert egy testvér, aki lefekszik a barátnőddel, az mindjárt sokkal gerincesebb viselkedés, és elviselhetőbb arculcsapás, mint egy - nagy valószínűséggel átmeneti - barátnő hűtlenségén túltenni magadat, ugye?

Máig mlékszem itt egy olyan kérdésre, amit egy nő írt ki egy jó éve arról, hogy szerintünk még mit tehetne, mivel próbálkozhatna még több évi hiábavaló igyekezet után azért, hogy a sógora kibéküljön a bátyjával (vagyis az ő férjével), aki - a szülőknél tett karácsonyi látogatásokat leszámítva - megszakított vele minden kapcsolatot, miután 23 évesen lefeküdt az ő akkori barátnőjével.

A nőnek az fájt a legjobban, hogy már megszületett a második kisfiuk, és a sógora nem csak a tesójára, de az unokaöccseire sem kíváncsi, gyakorlatilag nem léteznek számára.

A férje a sokadik bocsánatkérés után már feladata a reményt, hogy "visszakapja" az öccsét, ő anyaként még nem.

Úgy belegondoltam a kérdését olvasva, hogy a férje vajon hányszor tette fel magának azt a kérdést, hogy megérte-e.

2016. nov. 1. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Hmm, na igen. Ebben viszont igazad van!
2016. nov. 1. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Te aztán ritka gerinctelen vagy. Ok hogy vannak rib.ancok meg gerinctelen pasik de a testvéreddel hogy tehetsz ilyet?
2016. nov. 3. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!