Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan legyek bátrabb a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek bátrabb a párom felé? 21/N KÉRLEK OLVASD EL!

Figyelt kérdés
Sok minden történt, és egyszerűen felkérdezni sem merem Őt szinte semmiről, pedig tudom hogy nekem lenne igazam ha vitába fulladna a beszélgetésünk és szerintem én pont a vitátol félek, mivel eléggé gyenge vagyok, szerintem pár szo után sirva fakadnék és kimennék a szobábol ha a megcsalás téma jönne szóba. Ilyenek történtek amik ezekelőtt soha: az első volt hogy egyik barátjával éjfélkor elment hajnali 3kor jott haza, azt mondta a testvérénél volt de kiderült hogy a testvére semmit nem tud az egészről, mai napig nem tudom hol volt és mit csinált. Aztán engem itthon hagyott lelépett discoba igaz több is merősünk ott volt, de a mai napig nem tudom hogy az a napja is hohy telt el mivel reggel 9kor ment el és hajnalk 2kor jött haza. És a legfrisebb az pár napja történ. Van egy falu nem.messze tölünk ahol minden szombaton billiárd versenyt tartanak, du 4kor kezdődött a verseny, ő a barátaival este 8kor indult el momdván hogy mennek a versenyre, szépen megkértem.hogy ne menjen el mondtam neki ha megy bajok lesznek nem érdekelte a szavam, lelépett. Amint megtudtam kb 10 körül haza jöttek a mi falunkba itt össze tűzés volt és az egyik haverjuk elárulta nekünk hogy rossz dolgokat művelnek a hátunk mögött. Azért kértem arra hogy ne menjen (egyébként már többször volt olyan hogy elment ebbe a faluba annak ellenére hogy én nagyon haragszok érte) mert van ott egy lány aki engem idegesit mert tudom hogy akarná a páromat és szerintem a párom sem közömbös felé. Az este folyamán kiderült hogy abba a házba mentek be bulizni ahol ez a lány is lakik, hajnali 4kor jött haza, azota erről a naprol nem mondd semmit. Nekem lenne felé mondani valom de egyszeruen nem tudom hogy-hohy kezdjek bele és abba se vagyok biztos hogy birnám a beszelgetest ugy hogy közbe ne törjek meg. Aki tud kérem segitsen pár tanáccsal.
2016. okt. 24. 17:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Párom 28éves én 21. Ezt a gyereket nagyon akarta és nagyon nagyon imadja is. De mint mondtam a gyerek nem dominal most az nem kerdes nekem hogy a gyereket bagyon szereti es meghalna erte. En abba vagyok bizonytalan hogy engem szeret e még...
2016. okt. 24. 18:10
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát abban ezek alapján egészen biztos lehetsz, hogy téged már egyáltalán nem szeret.
2016. okt. 24. 18:11
 13/19 A kérdező kommentje:
En csak tanacsot akartam kerni hogy hogy merjek ellene fellepni batrabban erosebben. Erre mivan?! sirok a kommentektol mert elszomorit (az igazság)😔😔😔
2016. okt. 24. 18:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
És mi van ha konkrétan rákérdez a csalásra? Simán letagadhatja a fickó, mint úgy 100 esetből 99- ben. Ez sem megoldás. És gyakran az ultimátum sem vezet csak átmeneti változást hoz.
2016. okt. 24. 18:17
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy kinek van igaza, nem változtat semmin.

Szerintem legközelebb amikor "biliárdozni" megy csomagolj össze ès hagyd ott!

2016. okt. 24. 19:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jahh ez az 15-os en is ezt akartam irni!es ha megkerdi minek csak kozold vele nem akarsz az utjaban lenni!

Szinte biztos hogy utanad jon,de legalabb akkor megkerdezheted,hogy te miert nem szamitasz!

2016. okt. 25. 07:32
 17/19 A kérdező kommentje:

Sokszor megtettem volna...

De, (és tudom hogy ezzel nem szabad vedekeznem) elek attol hogy a gyerek hogy élné ezt meg, mert ő is nagyin szereti az apjat, mikor eljön a 3ora (akkor er haza kb munkabol) é kesik egy picit akkor a gyerek nezi az ajtot hogy mikor nyilik es mikor toppan be az apja...szoval nagyon oda van erte, es felek tolr hogy ez nem lenne jo hatassal ra. De legkozelebb biztos hogy nem marad szo nelkul...

2016. okt. 25. 08:46
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Már megint a GYEREK. A gyereket akkor is láthatja az apja ha a szülők külön élnek. Nehogy már a gyerek miatt maradj mellette, lehet hogy apának jó, de férjnek pocsék. Állj már a sarkadra, csak azért meri ezeket megtenni mert tudja, hogy már ne is haragudj, de gyáva vagy tenni is bármit.
2016. okt. 25. 10:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Máris belekeverted a gyereket.

Egy éves gyereknek fogalma nincs arról, hogy most látogatóba mentek a nagyihoz, vagy azért mert apuka félrekúr.

Ha annyira szeretné a gyerekét szépen otthon maradna vele, nem pedig a p.ákat hajkurászná, ez a Mintaapa.

2016. okt. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!