Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek bátrabb a párom felé? 21/N KÉRLEK OLVASD
EL!
Figyelt kérdés
Sok minden történt, és egyszerűen felkérdezni sem merem Őt szinte semmiről, pedig tudom hogy nekem lenne igazam ha vitába fulladna a beszélgetésünk és szerintem én pont a vitátol félek, mivel eléggé gyenge vagyok, szerintem pár szo után sirva fakadnék és kimennék a szobábol ha a megcsalás téma jönne szóba. Ilyenek történtek amik ezekelőtt soha: az első volt hogy egyik barátjával éjfélkor elment hajnali 3kor jott haza, azt mondta a testvérénél volt de kiderült hogy a testvére semmit nem tud az egészről, mai napig nem tudom hol volt és mit csinált. Aztán engem itthon hagyott lelépett discoba igaz több is merősünk ott volt, de a mai napig nem tudom hogy az a napja is hohy telt el mivel reggel 9kor ment el és hajnalk 2kor jött haza. És a legfrisebb az pár napja történ. Van egy falu nem.messze tölünk ahol minden szombaton billiárd versenyt tartanak, du 4kor kezdődött a verseny, ő a barátaival este 8kor indult el momdván hogy mennek a versenyre, szépen megkértem.hogy ne menjen el mondtam neki ha megy bajok lesznek nem érdekelte a szavam, lelépett. Amint megtudtam kb 10 körül haza jöttek a mi falunkba itt össze tűzés volt és az egyik haverjuk elárulta nekünk hogy rossz dolgokat művelnek a hátunk mögött. Azért kértem arra hogy ne menjen (egyébként már többször volt olyan hogy elment ebbe a faluba annak ellenére hogy én nagyon haragszok érte) mert van ott egy lány aki engem idegesit mert tudom hogy akarná a páromat és szerintem a párom sem közömbös felé. Az este folyamán kiderült hogy abba a házba mentek be bulizni ahol ez a lány is lakik, hajnali 4kor jött haza, azota erről a naprol nem mondd semmit. Nekem lenne felé mondani valom de egyszeruen nem tudom hogy-hohy kezdjek bele és abba se vagyok biztos hogy birnám a beszelgetest ugy hogy közbe ne törjek meg. Aki tud kérem segitsen pár tanáccsal.
Nem kellene ilyen gondjaid legyenek...egyutt éltek?
2016. okt. 24. 17:54
2/19 A kérdező kommentje:
Igen, 5éve Van egy fiunk aki 1éves
2016. okt. 24. 17:56
3/19 anonim válasza:
Hát nem akarlak elkeseríteni de ez a srác teljesen palira vesz. Önmagában nem lenne baj, hogy a haverokkal is találkozik, hanem az, hogy nyilvánvalóan hazudozik és link. Én a te helyedben elküldeném a francba.
2016. okt. 24. 17:59
4/19 A kérdező kommentje:
Ezt en is tudom hohy hazudozik, de szerintem lehet hogy nagyon jol csinalja mert amimor mrgkerdezem tole hogy megcsal vagy szeret akkor nahyon meggyőző.
2016. okt. 24. 18:01
5/19 anonim válasza:
Remek ötlet volt 16 éves kori tini kapcsolatra még gyermeket is vállalni, pláne egy ilyenre. Azt ne mond légyszíves, hogy az előző öt évben még a lábad nyomát csókolva tisztelt téged. Innentől kezdve vagy elkezded tartani magad valamire, vagy a lábtörlője maradsz örökre.
2016. okt. 24. 18:02
6/19 anonim válasza:
Nem a legjobbak a kilàtàsok...Sajnos ezt kell irnom. Nagyon ossze kell kapnotok magatokat, vagy kulon menni.
2016. okt. 24. 18:02
7/19 anonim válasza:
Vagyis ha jól értem, hiába egyértelmű, hogy a pasid félredug, inkább meg sem kérdezed, nehogy kiderüljön.
Gondolom a klasszikus történet, hogy a gyerekkel nem tudsz hová menni, nem tudod egyedül felnevelni, és a többi. Úgyhogy inkább vaknak és süketnek tetteted magad, miközben az egész falu tudja, hogy pasid félrekúr.
Erre mit mondjak?! Szakítani nem akarsz semmi esetre sem, ezt bármiben le merem fogadni. Úgyhogy a legjobb az, ha nem teszel fel olyan kérdést, amire nem akarsz választ kapni, és akkor el tudod odázni a szakítást.
2016. okt. 24. 18:03
8/19 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van, de a gyerek 4év együttélés után fogant meg. Miota szültrm azota érzem hogy valami megváltozott ezek elott nem csinalt ilyeneket.
2016. okt. 24. 18:04
9/19 A kérdező kommentje:
Attól nem félnék hogy a gyereket nem tudom egyedul nevelni mert szerintem de, lenne is hová mennunk...es en itt a gyereket nem keverem bele semmikeppen. Lehet hogy felek a szakitastol sot biztos mert nagyon fajna...de nem ez a baj...az a baj hogy nem merek egyszeruen megszolalni, erzem hogy a szo a nyelvemen van de nem merem kimondani 😔😔
2016. okt. 24. 18:07
10/19 anonim válasza:
Talán annyi történt, hogy nem akarta magát elkötelezni 21-22 évesen, és most nem tud mit kezdeni azzal, hogy apa lett. Nem akarja a felelősséget, eszébe se jut megkomolyodni, inkább most kezdi el kiélni magát.
Ennek az lesz a vége, hogy amíg te otthon cseréled a pelenkákat, meg reklamálsz a pénz miatt, addig ő összeszed valami gyerektelen cicát, és ki fogja rakni a szűrödet.
Gondolom nem tervezett gyerek volt, vagy legalább is ő nem tervezte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!