Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vádol engem a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vádol engem a feleségem azzal, hogy én tehetek arról, hogy ő megcsalt?

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 12:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
csald meg te is és rájössz:)
2016. okt. 9. 12:49
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Kellemes vasárnapot! :-)
2016. okt. 9. 12:59
 13/26 anonim ***** válasza:
38%
Miert kit vadoljon? En egy kettot le is bsztamvolna neki ha meg ram meri fogni.
2016. okt. 9. 13:12
 14/26 anonim ***** válasza:
62%

9-es nagyon királyul leírta!! :)

Biztos mindketten hibásak vagytok, és valahol a kettőtök közti kommunikáció félresiklott. Az egy dolog h jó voltál/vagy neki az ágyban, ha nem törödtél vele annyit.

Nem tudom h más nő hogy van vele, de én legalábbis vágyok sok együttlétre, simizésre, tv-zésre, nyugalomra, (szex nélkül)

Az h a barátokkal tölti a szabadidejét minden hétvégén helyettem, meg piált, nekem ok volt a megcsalásra. Lehet lepontozni érte.. Attól függetlenül már nem tenném,mert tanultam belőle.

2016. okt. 9. 13:18
 15/26 anonim ***** válasza:
73%

hárítja a felelősséget, így már úgy gondolja, nem hárul rá teher. Pedig valójában az ő felelőssége a saját boldogsága, és ha ezt veled szeretné elérni, akkor kinyitja a száját és beszélgettek a problémákról, megoldásról.

Nálad ugyanígy.

Kommunikáció nélkül nem megy...

2016. okt. 9. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
46%
14-es: Ezekért megcsaltad? Nagy egy k. rva vagy. Ilyenkor meg kell beszélni a problémákat vagy szakítani. Megcsalásra nincs ok sem MENTSÉG.
2016. okt. 9. 13:27
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Mert ő is olyan gerinctelen patkány, mint itt néhány kifogást soroló hozzászóló. Megcsalásra nincs indok sem nőknél, sem férfiaknál. Jellemhiba.
2016. okt. 9. 13:28
 18/26 anonim ***** válasza:
64%

Sokkal egyszerűbb, mint azt mondani, hogy azért tette, mert ordas qurva.

Meg ez most amúgy is nagy divat lett: mindig az a hibás, AKIT megcsalnak, mert nem volt tökéletes. Még azt kell sajnálni, aki félrekúrt, mert "valami hiányzott".

Te nem léptél félre, te boldog vagy, biztos mindent megkaptál, stb. (Közben pont olyan rossz vagy jó neked is, csak nem azt tartod megoldásnak, hogy megcsalod).

Illetve ha észrevetted, hogy gond van, akkor is te vagy hibás, mert a féltékenységgel belehajszoltad.

Mindenképp az a vége, hogy az a hibás, akit csalnak. Ilyen világban élünk.

Jó tanács: ne agyalj. Válj el! Ez jó házasság már nem lesz.

2016. okt. 9. 13:36
 19/26 anonim ***** válasza:

Tipikus.

Engem még azért is leszabtak, mert volt pofám észrevenni :D

2016. okt. 9. 14:21
 20/26 anonim ***** válasza:
60%
A kapcsolatban mindig minden a férfi hibája, nem tudtad, Kérdező?
2016. okt. 9. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!