Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávú viszonyra megcsalásra van indok, mentség?
Miert kene mentseg?
Az indok es a magyarazat eppen eleg, szerintem az ember ne mentegesse magat foleg ne masoktol varjon felmentest leven csak magunknak tartozunk elszamolassal.
Hosszútávú (a teljes hátralevő felnőtt életünkre szóló) hűség értelmetlen, felelőtlen bevállalására van mentség???
Amit aztán nem tudunk betartani? Vagy ha igen, akkor milyen áron? Olyan áron, hogy az élet legnagyobb öröméről mondunk le? Úgy mi értelme van élni, azaz nem is élni, hanem vegetálni???
Inkább ezen kellene gondolkozni, nem ragaszkodni egy hülye, betarthatatlan és az emberi természettel ellenkező dogmához...
Aki vakon hisz a fogadott hűség fogalmában, az ne csodálkozzon, ha pofára esik.
Tudom, jön a másik dogma, hogy akkor el kell válni. De annak meg a közösen vállalt projekt, a gyerekek látják kárát. Márpedig értük sokkal inkább felelősek vagyunk, mint egymásért.
Szerintem a kapcsolatokban egy bizonyos kor vagy bizonyos számú együtt töltött év után szabadságot kellene adni egymásnak. Ki-ki éljen vele ahogy tud...
16-os! Az elmėleteddel egy a gond, hogy åltalåban minden a fėrfinak jår, a nő meg nevelje a gyerekeket, vėgezze a håzimunkåt, dolgozik, ės mėg nėzze el, hogy a fėrfi fėlrekûr.
Nagyon kevės håzassågban egyenlő partnerek a felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!