Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalfa ferfiak, akik szerint massal szexelni nem jelent semmit? Mit tapasztaltok a környezetetekben?
9# Remélem a születendő "gyerekeid" nem tőled lesznek. Az ilyen embernek kár szaporodnia.
Legalább kvittek lennétek a pároddal. Te is csalnád,ő is csalna. Mit számít ha a gyerek nem tőled lenne?
Ja,hogy az már bántaná a hiúságod ha téged csalnának meg? ;)
11:
Igen, képzeld. Mivel én én vagyok, mások meg mások és ahogy minden más embernek is, párkapcsolatban a saját boldogságom a legfontosabb. Ha a másik boldogságáért teszünk valamit egy kapcsolatban, azt is csak a magunk örömére tesszük mert természetünknél fogva a másik öröme okoz nekünk örömet. Ezért nincs ebben a témában önzetlenség.
Ne aggódj, tőlem lesznek. Tuti csináltatok DNS-tesztet és ha nem tőlem vannak, akkor elhagyom a nőt nyilván.
Miért kár szaparodnom? Nem is ismersz.
Látod, pont ezt mondom hogyha a férfi csal, az más: Ha én kúrok félre abból lesz a kapcsolatunkban kettőnk között kakukkfióka? Nem. De ha a nő dug félre, akkor lehet. Én pedig nem fogom más gyerekét nevelni.
(kacsintós-homi-szmájli)
12#
Annyira degenerált önző barom vagy,hogy ilyet még nem láttam!
Ilyen férfival szóba se állnék nemhogy összejönni vele!
Remélem a párod csalni fog orrba-szájba. Reméljük soha nem lehet gyereked. A szuletendo gyerekek és a párod is jol járna. Állatnak gyereket szülni nem érdemes.
Mert nem vagy más mint egy ösztönlény magyarán mondva állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!