Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csalfa ferfiak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalfa ferfiak, akik szerint massal szexelni nem jelent semmit? Mit tapasztaltok a környezetetekben?

Figyelt kérdés
Tegnap többen beszelgettünk erröl,le voltam hurrogva mert bizom a paromban 6 ev utan is.azt ecseteltek h egy normalis atlagos ferfi nem tud hüseges lenni elete vegeig.elöbb utobb minden ferfi felrelep.töletek szeretnem megkerdezni akik ezt nyiltan vallaljatok mit gondoltok erröl?mondjuk 10 ismerös ferfi közül hany csalta meg a feleseget?ismertek megis olyan ferfit aki hüseges?milyen gyakori alkalommal jut esely a felrelepesre?erre lennek kivancsi.valahol hiszem is h van hosszutavon hüseg de valahol megsem.barmilyen jo is egy feleseg ha a ferfi boldog ha nem boldog ugyis felremegy??mert sok ferfi irja itt is h az csak szex nem jelent semmit a feleseget szereti.ezek szerint a ferfiak csak hajtogatjak a nönek h hüsegesek de megis atvannak verve?
2016. szept. 29. 10:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

9# Remélem a születendő "gyerekeid" nem tőled lesznek. Az ilyen embernek kár szaporodnia.

Legalább kvittek lennétek a pároddal. Te is csalnád,ő is csalna. Mit számít ha a gyerek nem tőled lenne?

Ja,hogy az már bántaná a hiúságod ha téged csalnának meg? ;)

2016. szept. 29. 21:21
 12/15 anonim ***** válasza:
31%

11:

Igen, képzeld. Mivel én én vagyok, mások meg mások és ahogy minden más embernek is, párkapcsolatban a saját boldogságom a legfontosabb. Ha a másik boldogságáért teszünk valamit egy kapcsolatban, azt is csak a magunk örömére tesszük mert természetünknél fogva a másik öröme okoz nekünk örömet. Ezért nincs ebben a témában önzetlenség.

Ne aggódj, tőlem lesznek. Tuti csináltatok DNS-tesztet és ha nem tőlem vannak, akkor elhagyom a nőt nyilván.

Miért kár szaparodnom? Nem is ismersz.

Látod, pont ezt mondom hogyha a férfi csal, az más: Ha én kúrok félre abból lesz a kapcsolatunkban kettőnk között kakukkfióka? Nem. De ha a nő dug félre, akkor lehet. Én pedig nem fogom más gyerekét nevelni.

(kacsintós-homi-szmájli)

2016. szept. 30. 08:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, ja hogy ha a ferfi lep felre abbol nem lehet kakukkfioka? Barati hazasparnal volt szeretoje a pasinak, ahonnan gyerek lett, egy ideig titkolta aztan kiderult. A feleseg azota lelkibeteg, elotte egy vidam, jokedeju, optimista no volt,az eset ota en mosolyogni nem lattam, annyit fogyott a depresszio miatt, hogy korhazban is volt, gyogyszereket szed, a ferj fizetesenek egy resze megy a szeretohoz gyerektartasra, a szabadidejet is meg kell osztania mostmar, mert latogatja gyakran a gyereket. A feleseggel kozos gyerek(kamaszlany) az eset miatt sulyosan onbizalomhianyos, raszokott a fure, kezelhetetlen lett, az apjat, akit addig imadott, meggyulolte, amiota ez kirobbant nem beszel vele, vagy ha igen, akkor is morogva, flegman. A szeretotol valo gyereke elete ugyancsak el lett szurva, probald meg elkepzelni, hogy ha nagyobb lesz, hogy fogja feldolgozni a fogantatasanak a korulmenyeit. Igen, hat hogyne, baromira igazad van, ha a ferfi megy felre az abszolut nem okoz semmit a csalad eleteben,hogyne.....Es ne gyere azzal, hogy a masik no is kellett hozza, ha a feleseg megy felre,akkor erdekes modon senki nem hozza fel a masik ferfi feleloseget. Felreertesek elkerulese vegett en mindket megcsalast ugyanugy elitelem, ha ferfi teszi,ha no szerintem ugyanolyan undorito. De mikor ilyen baromsaggal jonnek, hogy a ferfi megcsalas megbocsathatobb, akkor felmegy az agyvizem rendesen.
2016. szept. 30. 12:16
 14/15 anonim ***** válasza:
51%

12#

Annyira degenerált önző barom vagy,hogy ilyet még nem láttam!

Ilyen férfival szóba se állnék nemhogy összejönni vele!

Remélem a párod csalni fog orrba-szájba. Reméljük soha nem lehet gyereked. A szuletendo gyerekek és a párod is jol járna. Állatnak gyereket szülni nem érdemes.

Mert nem vagy más mint egy ösztönlény magyarán mondva állat.

2016. szept. 30. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:
A hosszú házasságok 80%-ban van megcsalás. Nők, férfiak körülbelül ugyanolyan arányban csalnak. Szerintem ezt egyszerűen tudomásul kell venni, és nem ezen parázni éveken át. Jobb lenne, ha nyíltan menne. A titkolódzás jobban eltávolítja a párt egymástól, mint a párhetes szeretői viszony maga.
2016. okt. 2. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!