Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? segitene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? segitene valaki? Többi Lent.

Figyelt kérdés
12 éve együttélek a barátnőmmel,kiderült több mint egy éven keresztül szeretőt tartott mellettem,megbeszéltük megprobáljuk még együtt egy esélyt adok neki,most hogyan tovább? Azt állitja megszakitotta a szeretőjével a kapcsolatot,most nyomozzak utánna vagy,lehet folytatja tovább vele? mit tegyek? nem akarom hogy megint palira vegyen hogy folytatják csak "okosabban" a hátam mögött.
2016. szept. 25. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En nem tudnam ezt megbocsatani, ha a parom egy evig vagy akar ha csak par honapig is,de szeretot tartott mellettem. Ha egy reszeg ejszakan tobb ev utan megcsal egyszer, az is gaz, de akkor elgondolkoznek azon, hogy folytassuk, mert mindenki hibazhat, ferfi es no is. De a szeretoi viszonyhoz tudatos tervezes kell, az nem olyan,mint egy buli, hogy hude berugtam es nem tudtam kontrolalni magam,a legkegyetlenebb dolog szerintem.
2016. szept. 26. 19:06
 12/13 A kérdező kommentje:
én is ezt érzem,hogy ezt nem lehet botlásnak nevezni,ez tudatos dolog.
2016. szept. 26. 19:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyilván hiànyzott vmi plussz a kapcsolatotokbol igy ő nem beszélte meg veled hanem inkàbb félrekúrt!Vagy pedig olyan nő akinek nem elég 1partner hanem több kell neki csak nem gondol bele hogy ezzel megbàntott !
2016. szept. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!