Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan tovább? segitene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? segitene valaki? Többi Lent.

Figyelt kérdés
12 éve együttélek a barátnőmmel,kiderült több mint egy éven keresztül szeretőt tartott mellettem,megbeszéltük megprobáljuk még együtt egy esélyt adok neki,most hogyan tovább? Azt állitja megszakitotta a szeretőjével a kapcsolatot,most nyomozzak utánna vagy,lehet folytatja tovább vele? mit tegyek? nem akarom hogy megint palira vegyen hogy folytatják csak "okosabban" a hátam mögött.
2016. szept. 25. 14:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
54%

Lehet hogy tényleg nem fogja még egyszer ezt csinálni, de akkor, te el tudod viselni a gondolatot, hogy egy éven keresztül valaki másé volt melletted?

Szerintem szakíts!

2016. szept. 25. 14:57
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Inkább szakítás vele. Ilyenkor a bizalomnak vége. Nem is lesz már ugyanaz.
2016. szept. 25. 15:23
 3/13 anonim ***** válasza:

A kérdésedben a válasz! Nincs bizalmad, és lehet jobb lenne a szakítás. Ha egyszeri botlásról lenne szó, azt még talán helyre lehet hozni.. na de hogy 1 éven keresztül! :( Számomra abszolút megbocsájthatatlan!

Persze lehet nyomozgatni, de az milyen kapcsolat most őszintén!?

26/N

2016. szept. 25. 15:47
 4/13 anonim ***** válasza:

Ilyenkor a legnehezebb megbizni valakiben de pont ezert (is) kell megprobalni, de ugy gondolom, h az ilyen esetek zomeben a megcsalo mindig megszakitja a kapcsolatot a szeretovel altalaban (nyilvannem mindenki:-)

Ne nyomozz, csak fogadd el, h ugy van ahogy mondta es ha hazudik az elobb utobb ugyis kiderul, de nem gondolom h ebben hazudna. Sok sikert:-)

2016. szept. 25. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Az ilyen egy idő után ha megnyugszanak a kedélyek akkor majd megteszi újra, (de lehet, hogy mással)

szóval egy magcsalás után már soha semmi nem lesz ugyanolyan mint azelőtt.

Jobb neki véget vetni.

De te döntöd el, hogy tudsz e ezzel a tudattal élni...

2016. szept. 25. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:

Egy évig??? Lol, és te még esélyt adsz neki...

1x i alkalom után menesztettem az asszonyt. Oda a bizalom, oda a kapcsolat...

2016. szept. 25. 19:05
 7/13 anonim ***** válasza:

légy férfi, és ne papucs!

már rendesen palira vett, a bizalom részedről megrendült, hiszen most is azon agyalsz, megcsal-e még.

dobd ki, 12 év ép elég lehetett belőle!

2016. szept. 25. 20:17
 8/13 anonim ***** válasza:
ha nem változtattok semmin, minden marad a régiben, akkor miből gondolod, hogy meg fog változni? rá kell jönnöd először is, hogy miért csalt meg. ezt meg ennyi infóból nehéz kihámozni. őszintén kell beszélnetek egymással. és kitalálni, hogyan tovább. az nem megoldás, hogy nem bízol ezek után benne, mert utána már biztos lejtmenetre kerül a kapcsolatotok. de ne feledd: "verj át egyszer, a te hibád, verj át kétszer, az én hibám..."
2016. szept. 25. 22:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Neharagudj meg 1 evig csalt!!!!1 evig!!ez mar durva megalazas.Lehet par evig banja aztan ha a regi lesz minden megint elöröl kezdi csak massal.Sztem nem er annyit hogy eleted vegeig ezen kattogj!ne tedd magad tönkre!
2016. szept. 26. 10:53
 10/13 fru_ ***** válasza:

Úgy tűnik a kapcsolat fontosabb nektek, mint az ego, helyes. Szerintem ez sok munkát igénylő dolog, hogy pontosan hol, meg mivel romlott el a dolog, ki mit csináljon másképp, hogy ne ugyanoda jussatok.

Nekem volt már ilyen, az sikerült is.

2016. szept. 26. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!