Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem féltek hogy a férjetek/ feleségetek megcsal a
munkahelyén vagy ott össze jön titokba valakivel?
Nem... ETTÖL a variációtol nem félek,mivel megbízom maximálisan a nejemben,de attol már igen,hogy előbb-utóbb valami főnökszerüség kerülgetni kezdi...Mégha eredmény nélkül is...(Sajnos volt már ilyenre példa...)
2016. szept. 24. 08:42
22/30 A kérdező kommentje:
Hát köszi az eddigi válaszokat. Nem rettegek csak belegondoltam ebbe a helyzetbe
Az a gáz hogy tényleg sokan csinalják,olyanok is, akikről az ember sose feltételezné. Tartsd nyitba a szemed de ne láss rémeket ha nincs okod rá. Érezni lehet általában,ha a másik félrejár,én is észrevettem a férjemen a változást. Arra figyelj emleget e ellenkező nemű kollégát. Ha igen,és dicséri, akkor kezdhetsz aggódni.
2016. szept. 24. 17:14
24/30 A kérdező kommentje:
Köszi 23#,
Sajnálom ami veletek történt.
Nálunk nem emlegetett o senkit, mégis megtette évekig egy kolleganojevel. 70%ban kb meg fog történni. De előre felni kar.
2016. szept. 25. 00:54
Ha megteszi,hát egészségére. Nem akarom tudni. Ha komolyodik a viszony akkor az úgyis kiderül.
2016. szept. 25. 22:49
Akkor kell félni ha nem beszél az adott illetőröl és tàvolsàgtartó !Ha valakiről beszél hogy pl összefutottam ezzel azzal stb akkor nem mert nyilvàn nincs mit titkolni !Am ha szeret akkor veled marad és nem hagy el egy éjszakàs kaland kedvéért sem !
2016. szept. 25. 23:07
Nem félek ilyen dologtól, 100%-ig megbízom benne. Kimondottan viccesnek találom, amikor meséli, hogy valamelyik kollégája próbált jópofizni neki, némi potya hancúrozás reményében. Azért sem történhetne meg ilyen félrelépés egyik pillanatról a másikra, mert a kapcsolatunk jelenleg 10 év után is virágzik és egy megcsalásnak lennének előjelei. A megcsalás egy hiányra adott válaszreakció. Ha nincs hiány, nincs megcsalás sem. A hiányt pedig egy virágzó kapcsolatban, ahol a kommunikáció is rendben van azonnal fel lehet ismerni és meg lehet oldani, amikor felüti a fejét.
36F
2016. szept. 27. 14:05
Ilyesmi eszembe sem jut. Ettől függetlenül, látom magam körül, a legodaadóbb, anyukák, apukák megteszik. Sok emberről tudom, szeretőt tart, de különben, él-hal a családjáért. Én, személy szerint, ha megtudnám, akkor sem tartanám tragédiának. Előttem is lefeküdt ezzel, azzal. Az már más, ha szerelmes is lesz másba. A szerelmes ember, csinál hülyeségeket.
2016. szept. 27. 16:15
Csaltak mar meg,ereztem h vmi valtozik.
Aztan a kov parommal felepitettem (magamban) ujra a bizalmat.Csak igy erdemes. Ha meg akar csalni,boven van ra lehetosege,akar ragorcsolok,akar nem.Ezert ugy dontottem h inkabb nem aggodok emiatt.
2016. okt. 7. 17:29
Kapcsolódó kérdések: