Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik ismerősömet megcsalta a "párja" többízben. Nevezzük őt X nek a fiút Y- nak az érthetőség kedvéért. Ti hogy érznétek magatokat egy olyan kapcsolatban ahol a szerelmetek többször is lefeküdt mással?
Én 30/F vagyok, az előző néhány választ én írtam, én nem csinálnék olyan nőnek gyereket akiről tudom, hogy félre lépett és várhatóan ismét félre fog lépni. Per pillanat ilyen helyzet közelében sem vagyok, de úgy gondolom, hogy az első ilyen után szakítanék véglegesen. Mondjuk ez én vagyok.
Ellenben hallottam már olyanról, hogy van 3 gyerekük, és megegyezve egymással "csalják" egymást mindketten. Szóval ez a feleken múlik.
Itt a gyakorin nem ritka a kérdések között az sem, hogy az egyik fél tolerálja a másik kicsapongásait szeretetből, megélhetés miatt, illetve ha már van közös gyerek, akkor a gyerek érdekében.
Szóval az illető hölgynek önmagával kellene tisztáznia, hogy szereti ezt a csávót, ok. Történtek dolgok, amik nagyon megbántották. Tudja kb mire számíthat a pasitól, szóval nagy meglepetések azt hiszem nem érhetik. Én itt 4 lehetőséget látok:
1. Összejön a csávóval ismét és folytatódik ez a eddigi se veled se nélküled viszony megszakításokkal.
2. Összejön vele, de nyitott szemmel jár, és készenlétben tartja a sodrófát, ha a pasi másfelé tekintget.
3.Összejön vele és nem foglalkozik azzal mit csinál a csávó házon kívül.
4. Megszakít vele minden kapcsolatot egyszer és mindenkorra.
Lehet, hogy van még egyéb verzió is, én jelenleg ennyi lehetőséget látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!