Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem szájon puszilt egy kolleganojet. Megcsokolni akarta csak a nő lehúzta a fejét. Megbocsátó?
Kérdező, a férjed nem normális és végtelenül ostoba is. Dehogy bocsátható meg, és nem a csók miatt...
Bence_, az esetek többségében nincs "ideáig vezető út", szimplán a féreg van, aki nem bír magával és félrekúr. Abban viszont igazad van, hogy okulni kell belőle, hogy legközelebb korábban kiszúrja az ember a selejtest.
Ez a pasas megérett a kidobásra!
Én a helyedben kihajítanám mint macskát szarni.
Sokan annyira feketenek vagy fehernek latjak az eletet pedig mindig szurke. Csok miert lenne megcsalas... azert mert masnak adtad?!?! ugyan mar...
Te ismered a ferjedet a hibaival egyutt ahogy mindenkinek van senki de senki nem tevedhetetlen sokan vondoljak hogy Ok mindig husegesek maradnak a parjukhoz. De sokan ezek kozzul csak gondolatban kurnak felre mig masnak van eleg toke megtenni gyakorlatban is akkor O mar ezert sokkal rosszabb?! hat nem....
Viszont ha kiderult a dolog akkor legyen eleg tokos vallalni a kovetkezmenyeket ne sunnyogja el. Nem fogod Ot elhagyni ha ig lenne akkor nem kerdezted volnameg hanem megtszed....
"De sokan ezek kozzul csak gondolatban kurnak felre mig masnak van eleg toke megtenni gyakorlatban is akkor O mar ezert sokkal rosszabb?! hat nem...."
Rosszabbak! Tudod miért? Azért mert nem tud uralkodni az ösztönein ergo egy ösztönlény-> állat.
Ha valami elromlik egy kapcsolatban akkor meg kell javítani! Nem félredugni!
Vagy ha már végképp nem működik a dolog akkor szakítani/válni kell!
Senki sem érdemli meg a megcsalást!
A te szegénységi bizonyítványodról árulkodik az,hogy tökös embernek nevezed az olyat aki galád módon átveri a párját. Csak megsúgom normális EMBEREKNÉL ez nem így működik. ;)
Életében mindenkivel előfordul,hogy eljátszik a gondolattal milyen lehet mással. De mivel EMBEREK vagyunk nem minden esetben követi a gondolatot automatikudan tett.
KaSe üzenete:
Ahol rendben van a házasság, ott nem tekintget kifele a férj. Tapasztalat. Szóval kedves kérdező, próbálj meg javítani a meglévő kapcsolatodon! Sok sikert! Ha nem megy, akkor...
Re: 16
Egy hiba van csak az elmeletedben hogy Nöi szemmel nézed a tortenetet. Tulsagosan ragaszkodsz a jò es a rossz sarkositashoz. Eltel mar at ilyet vagy tettel mar ilyet, gondolom nem.... Elitelni a "megcsalast" a tarsadalmi norma alapjan elegge alszent. Persze kivegzo osztag ele lehet allitani a tetest es le lehet kapni a 10 kormerol de igazan megitelni akkor tudnad ha Te magad is kerulnel vagy kerultel volna hasonlo helyzetbe.... Szerintem... persze ez mindig szubjektiv.
"Elitelni a "megcsalast" a tarsadalmi norma alapjan elegge alszent."
Nem a társadalmi norma miatt... hanem mert ÉN gondolom így.
A megcsalt felet miért nem kérdezitek meg,hogy neki jó-e ha a párja időnként mással is kufircol? Sajnálom de a monogám kapcsolatot preferálom amibe egy 3. személy már nem fér bele!
Valóban nem voltam még a megcsaló szerepében de ha rajtam múlik nem is leszek! Mert előbb szakítanék mintsem aljas módon félred***jak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!