Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan férfit, akinek a gyerekéről, hogy nem is az övé? Hány éves volt a gyerek, hogyan derült ki, mit tett utána?
Silány jellem az, aki átvágta a másikat.
Hogy elmegy-e az ember, inkább erőt igényel, mint maradni. Gondol el, ha megússza a csaj, akkor még mi mindent fog megtenni. Amúgy ilyen esetben egy jó ügyvéddel el lehet venni a gyereket a nőtől, ha az igazi apja lemond róla.
fru: ha jól értem, te tudtad, hogy nem a saját gyerekedet vállalod.
Itt most arról van szó, hogy egy férfi évekig nevel egy gyereket, abban a hiszemben, hogy az övé, aztán kiderül, hogy nem.
Magyarul, az anya megcsalta, és elhallgatta előle, hogy más gyerekét sózza a nyakába.
Tényleg, mi várható ilyen nőtől a későbbiekben? Az életed hazugságban telt mellette, hogyan bízol meg benne valaha is?
A gyerek meg az "anyjából" jött ki, épeszű férfi nyilván nem marad egy hazug nővel, tehát ha a nő megy, vele megy, nem veled marad, még ha te lennél is alkalmasabb... szerintem.
Nem azért, mert te vagy silány, hanem mert nem várható senkitől, hogy egy bűnöző nővel éljen együtt.
Az a vicc, hogy olvastam fórumon, ahol egy nő még terhessége első fázisában érdeklődik az emberektől, hogy most bevallja-e férjének, hogy nem tőle lesz a gyerek, vagy sem? Számít-e a dolog, hiszen annyira vágyik gyerekre? WTF???
Persze, az örökbefogadás sokban más, mert eleve világos, és becsületes a helyzet.
De a gyerek igazából attól a tied, hogy pelenkázod, orvoshoz viszed éjszak, megtanítod bukfencezni, meg hasonlók.
Kilépni egy gyerek életéből csak azért mert az anyja egy hazug szemét, stb - nagyon nagy gonoszság.
"Kilépni egy gyerek életéből csak azért mert az anyja egy hazug szemét, stb - nagyon nagy gonoszság."
Hazugságban élni jobb? Én nem értem az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!