Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok a csaj pasijának hogy a barátnője megcsalta az én (ex) barátommal?
Megcsaltak. Megtudtam hogy az egészet a csaj kezdte el,a volt párom meg nem tudott nemet mondani.
Voltak gyanus jelek,én számonkértem a páromat is,sőt még a csajnak is írtam hogy vegyen már vissza,kicsi gyerekünk van de még kb én voltam az értetlen a csaj szerint aki nem birja felfogni h férfi és nő között lehet barátság. Párom akkor meg ki tudta dumálni a dolgot. Hinni akartam neki és elhittem a meséjét. Akkor még nem tudtam hogy már akkor d.ugtak.
Később bukott le a párom.
El fogom hagyni a gyerekünket is viszem. A dolgot nehezíti hogy még anyagiak vegett kénytelen vagyok itt lakni. Se ő se én nem tudunk külön költözni egyelőre.
Ő amúgy békülne,de én nem akarok. Ugyanúgy beszél a csajjal és találkozik is vele. De perste tagadja,pedig van bizonyítékom is h megbeszélik találkoznak. De semmi konkrétat nem irkalnak egymasnak amiből vki aki nem tudja a sztorit lejön h mit is csinálnak.
Az ex párom nem tudja h bizonyítekom is can,csak belehazudik a képembe h nem tartja vele a kapcsolatot azóta h bebukott.
Tartok tőle hogy ha elmondom a csaj pasijának megnehezitem az együtt lakást amig itt kell lennünk.
De dühítő,hogy mig az én és a gyerekem élete felborult,a csaj vigan együtt él a pasijával. És van pofajuk még ugyanúgy talalkozgatni is.
Hallgassak és tűrjek? Mit tennétek?
Az exem miatt kerültem elmaradásba :-(
Muszáj volt hozzá nyulnom a törlesztőhoz mert elbulizta a csajjal a pénzünket. Másnap tudtam mwg h megcsalt,igaz akkor még azt hittem h az az egy alkalom volt.
Ha nem nyúlok hozzá pelust se tudtam volna venni. Azóta dugnom kell még pénzt is
En voltam ilyen szituban: baratok voltunk a sraccal, soha semmi tobb es irt nekem a bnojenek egy bnoje, h hazudik a pasija, nem gondoskodik a gyerekerol. Baratok vagyunk, de gondolom ezt nem hitte el a csaj.
Kerdezo, nem lehet, h baratok? Lattal vmi egyertelmut, h fogja a kezest vagy szexelnek egymassal? Nem lehet, h csak feltekeny vsgy?
N
Nem én pontoztalak le,kedves 53%os.
Mert még egyet is értek veled. Tényleg nem változtat a történteken.ha elmondom,mert már vissza csinálni akkor sem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!