Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a felesége (társa) kifejezetten előnytelen testi adottságokkal rendelkezik - az hogyan tud ellenállni (ellen tud-e állni egyáltalán) a megcsalás kísértésének?
Figyelt kérdés
A szépség relatív: de vegyünk egy olyan esetet, hogy valaki nőként nem igazán egy szépség, amiről nem tehet. De nem is ezért szerettek bele, hanem a kedvességéért, a humoráért, a jó természetéért, stb. A férje szereti. De mégis ott a kísértés: azért a férfiak nagyon vizuálisak. Ha közeledik hozzájuk egy olyan nő, aki viszont nagyon nőies, "bombázó" típus: tud-e ellenállni? Az ész ilyenkor tud-e erősebb lenni?2016. szept. 9. 07:49
11/12 anonim válasza:
Az ész mindig erősebb. Nálam.
12/12 anonim válasza:
Szerintem, ha valaki igazán szeret valakit, azt vonzónak is találja. Én sem vagyok az a tipikus szépség ideál. Beszéltünk a párommal róla, hogy mielőtt megismert volna, ő is a tipukus bombázót gondolta maga mellé. És most itt vagyok én itt neki. Gyönyörűnek és kívánatosnak tart annak ellenére, hogy "nem vagyok tökéletes". Neki az vagyok. A magam módján :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!