Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak. Ha megcsaljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak. Ha megcsaljátok a párotokat, annak általában mi az oka? Ha lehet komolyabb válaszokat kérek.

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 22:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van ismerősöm aki otthon megkap mindent a párjától,de mégis k.rvázik.

Jellem kérdése is.Ahogy mondják a hűség döntés kérdése.

Ha igazán szeretem a páromat,akkor nem bántanám meg azzal,hogy megcsalom.

2016. aug. 23. 23:20
 12/22 A kérdező kommentje:
9-es szemèlyes nincs. Viszont hallottam már ilyenről.
2016. aug. 23. 23:20
 13/22 anonim ***** válasza:

Ezzel relatíve azt mondod, hogy a nők megcsalása rosszabb, mert érzelmekre alapul és érzelmi megcsalás, míg a csávóké, csak sima random szex? Ez így szerintem nem igaz.

2016. aug. 23. 23:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

"Azèrt nem egèszen ugyan az. Tudott dolighogy a pasik külön tudják választani az èrzelmeket a szextől, nekik nem kell hozzá kötődni semmilyen módon ahhoz a bizonyos 3-ikhoz, viszont a nők általában èreznek is a szeretőjük iránt."

Ez általában így van, könnyebben kezeljük külön a 2 dolgot.

"Ezèrt is nem lehet a fèrfiakat annyira "megvetni" egy megcsalásèrt mint egy nőt."

Mivel egy normális kapcsolat általában nem csak szexből áll, hanem bizalomból is, ezért ugyanolyan szinten lehet kezelni egy félrelépő férfit, mint egy félrelépő nőt.

2016. aug. 23. 23:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Komplexus. A nőnek több szexuális partnere volt (mármint sokkal több), a férfinak meg kevés, vagy akár egy sem a nőt kivéve.

A férfi ilyenkor úgy érezheti hogy ez "jár" - legalábbis ez egy magyarázat szokott lenni, mikor az a nő fiatalon kibulizta magát, aztán megállapodna egy "normális" srác mellett, annak meg kinyílik a csipája és félremegy az előbb ismertetett okokból kifolyólag.

2016. aug. 23. 23:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez is egy variáció.
2016. aug. 23. 23:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
mi van? megcsalni valakit? hol? eszemben sincs. tudod ha én valakivel egyutt vagyok akkor nem azért vagyok velehogy jaj legyen valaki mellettem aztána z elso novel meg is csalom. én azért vagyok valakivel mert szeretem és akit szeretunk azt nem csaljuk meg bár vannak a selejtesebb emberekakik nem így gondolják. kérdezo szóval ha téged megcsal a párod de azt mondja részeg volt akkor minden oké megbocsátva??? én hulla részeg voltam de annyira hogy már fekudni se birtam és volt mellettem egy no akit érdekeltem de hiába nyomult akkor se volt semmi mert mást szerettem. pia hatása hmm érdekes ezek szerint mikor fetrengtem akkor nem voltam eléggé berúgva hogy megtegyem,, de szerintem nincs az a mennyiség ha szeretek valakit. se részegen se józanul. de még ha elmúlik a szerelem akkor se csalom meg! megtisztelem annyival hogy megbeszéljuk a kapcsolat végét és egy ido után mehet. de lehet csak én vagyok ilyen nem normális de maradok is ilyen :)
2016. aug. 24. 01:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Szexhiány vagy olyan szexuális vágy, amit otthon nem lehet kiélni.
2016. aug. 24. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Én az idegen punci miatt.
2016. aug. 25. 10:18
 20/22 Celard válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy mentséget próbálsz találni?
2016. aug. 30. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!