Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemceruzat talaltam! Szerintetek megcsal?
Figyelt kérdés
Az auto hatso ulesenel becsuszva egy idegen szemceruzat talaltam. Rakerdeztem, vitt-e vkit? Azt mondta nem. Mikor megmutattam a ceruzat azt mondta, ja a szomszed nenit a boltba a noverevel (50esek).
Annyi szol mellette h benan van kifaragva....
2016. aug. 9. 19:36
21/22 anonim válasza:
Azt kinéznéd a férjedből, hogy az autó hátsó ülésén katymatyoljon?
Ha volna feleségem, és megcsalnám, hát azért valami kényelmesebb helyet keresnék hozzá.
Nagy amerikai kocsikban a tinik.. az egy közhelyes műfaj.
22/22 Ypszilon1980 válasza:
Nekem otthon van körömlakk, körömlemosó, mert a munkámhoz kell és nem kell megvenni, egy volt kolleganőm adta, mert már nem használja. Ha a barátnőm rákérdezne honnan van lehet, hogy reflexből a nő nevét mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!